Sunday, January 1, 2012

Shoutmix dah tak available..huhu



Memang aku ade terbaca masuk tahun baru nanti shoutmix akan berbayar. Tiada lagi istilah free untuk shoutmix.. Huhu.. Aku ingat hanya khabar angin.. Rupanya betol-betol.. Tengoklah shoutmix aku nih..



Sedih la plak sebab tak tuka awal-awal..Huhu.. Dah tak tahu siapa yg tinggalkan jejak..Korang nak pakai ape nihhhh?? Cbox kahhh??



p/s : tolong saya bantu saya



Cerita menarik :




4 comments:

amirahrosli said...

eh, samalah. not available jugak.

err --" tak tau pape pun. betul ke dah tak boleh guna?

nurmujahidah said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/perihal-fibox-credit-to-kak-imie-fatima.html

ni link untuk buat fibox,, better than cbox sebab auto masuk url dah,, ala2 shoutmix :D

cik violet said...

@amirahrosli : rase mcm betol la..huhu

cik violet said...

@ nurmujahidah : better fibox ea..xpenah dga plak..oke..thanks 4 da link..akn tgk nnti :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK