Thursday, July 19, 2012

Pasang banner iklan di blog hanya serendah RM 10 sebulan



Salam. Lama tak berupdate. Busy berthesis & sedikit bisnes. Alhamdulillah. Baru nak merangkak even tengah busy final sem master. Huhu..


Nak cuba pasang iklan kat blog ni. Agak2 ada yang nak join tak? Hehe. Tak cuba tak tahu. Dah cuba baru tahu. Hehe..


PASANG IKLAN DI BLOG HANYA SERENDAH RM 10 SEBULAN

Ha, murahkan. Takmola kasi mahal-mahal. Cukupla RM 10 :)

Sebelum tu kenapa korang rasa kene pasang blog kat iklan nih? Mesti kene tengok visitor / pelawat yang selalu datang blog CORETAN HATI nih.. Hehe.. Meh kita tengok duluuuu...



Statistik pelawat daripada Nuffnang.
Average 1000 pelawat untuk seminggu.



Statistik pelawat daripada Nuffnang.
5601 orang views untuk sebulan.



Review from blog statistic.
6ribu pelawat dalam tempoh sebulan.



Jumlah pelawat sejak blog ini ditubuhkan.
61, 873 orang pelawatttt !!


Dah tengok kan jumlah pelawat, meh kita tengok apa syarat nak letak iklan di blog ni :)




Syarat :

- Mesti ada banner sendiri. Saiz banner 125 x 125 sahaja.
- Hantar banner ke email cikviolet@yahoo.com
- Bila dah antar banner, details pembayaran akan dihantar kepada anda.
- Selesai pembayaran, sila hantar resit pembayaran ke email cikviolet@yahoo.com. *INI WAJIB*
- Dah selesai pembayaran, nanti banner korang akan terlekat di tempat iklan dalam tempoh sebulan :).
- Untuk menyambung iklan pada bulan kedua, pembayaran mesti dilakukan. Kalau tidak, banner anda akan didelete dan diganti dengan banner yang baru :)
- Blogshop / blogger yang mahu pasang banner di CORETAN HATI akan direview ikut kelapangan waktu saya dalam tempoh sebulan tuuu ea..





********


SENARAI PENYEWA




Entry yang di REVIEW

(bulan pertama)





Set Mini Perfume






Entry yang di REVIEW
















p/s : Statistik mengalami perubahan dengan peningkatan. Tak sempat update lagi.



12 comments:

Shiema Sufian said...

Alaaa, SHiema takde banner pulak.hihi

cik violet said...

@Shiema Sufian buat je banner simple2. hehe

Fatiehah said...

nak letak la. banner muka kita. haha. kasi free jela.

cik violet said...

@Fatiehah letak la. bole test market. kui2.

Nurmujahidah Ismail said...

peningkatan dalam blogging :D

cik violet said...

@Nurmujahidah Ismail thank you. please support me ya ;)

shahamri.com [SA] said...

Salam kenalan from shahamri.com....entri yang menarik..shah singgah sini :)


Entri Terbaru: 1. Metered Earnings Nuffnang Pertama Shahamri.com , 2. Bob Kuman Pelawak Dan Pelakun Berbakat Besar Meninggal Dunia...Al-Fatihah

Si Matatajam said...

Hebat tuh.... Moga dimurahkan rezeki yek

cik violet said...

@Si Matatajam thank you :)

hamzah ian said...

wow.. mantappp

cik violet said...

@shahamri.com [SA] salam kenal bro :)

cik violet said...

@hamzah ian alhamdulillah :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK