Friday, June 8, 2012

[REVIEW] Baju Kurung Terbaru 2012 by Suri E-Shoppe



Suri E-Shoppe sentiasa mengupdate design-design terbaru untuk koleksi baju kurung.. Memang tak rugi kalau kita follow fb mereka.. Baju yang diupdate mampu merambangkan mataaaa.. Sekarang pon aku dah rasa rambang sangat-sangat.. Rasa nak grab je semua buat koleksi dalam almari.. Hehe.. Jom kita tengok koleksi design terbaru baju kurung fresh daripada Suri E-Shoppe..



Koleksi terbaru kali ini baju kurung Chiffon.. Ha, tapi Full Lining taww ! Insyaallah tak jarang ea kawan-kawan semua.. Tengok design ni memang jarang kita tengok kat blogshop lain kan.. Jenis kain pula kain duyung eaa.. 




Siapa yang nak buat tema raya tahun ni Turqoise elok sangat la grab baju kurung nih..


Warna oren.. Ceriakan pagi raya dengan warna oren terang..


Silver sinonim dengan tema baju pengantin sekarang..
Eh, tak kan pengantin je boleh bergaya dengan warna silver..
Kita sekeluarga pon boleh..
Hehe..


Pink Purple
Purple Pink
Kalau ada baju sedondon dengan anak-anak mesti hot giler family korang pagi raya kan.. 

:)



Purple.
Budak-budak sekolah sekarang suka sangat dengan warna purple..
Termasuklah yg tukang tulis entry nihhh.. ;p


Turqoise lagi..
Jom buat baju nikah / tunang..
#Eh2..
Lari topikkkk ;p


Semua baju ni ada pelbagai saiz ea..
So, adik-adik akak-akak makcik-makcik, jangan risau..
Tapi pastikan dulu saiz awak awak semua sebelum oder ea..
Jangan menyesal di kemudian hari.. Nasihat :)



Segala details boleh rujuk di Facebook Suri E-Shoppe DISINI
Atau terus add di akaun mereke, Suri E-Shoppe DISINI 



#Selamat Bershopping semua :)


************
Iklan Berbayar


Siapa yang tengah mencari baju untuk kanak-kanak?
Sila klik banner di bawah ea




Neyhan Creative





6 comments:

::CIK LYNN:: said...

cantik2...tema thun ni turqiose...tp cik lynn dh bli dh..:)

Sophie Al-Yahya said...

raya tahun ni nak pakai baju lama je kot.huhu..

Nur Rahayu Izaima said...

kak boleh tolong sponsor ayu punya First GA ..saya akan review blog akaq kalau akak sponsor :)

zatty said...

purple tu brapa

Nurul Wahidah Mat Hedzir said...

cantik design ni..ade terima tempahan baju tak untuk design mcm ni?

Nurul Wahidah Mat Hedzir said...

cantik design ni..ade terima tempahan baju tak untuk design ni??

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK