Tuesday, March 21, 2017

Keseronokkan Dunia Blogging Pada Suatu Masa Dahulu


Assalamualaikum.



Seperti tajuk di atas. Keseronakkan Dunia Blogging Pada Suatu Masa Dahulu. 

Dulu.
Sambil-sambil buat assigment mesti ada masa nak update blog.
Kadang cerita merapu je.
Cerita perasaan diri.
Apa yang ada di sekeliling.

Dulu.
Rajin melawat blog rakan-rakan yang lain.
Mereka pon rajin berkunjung ke blog ini.
Walaupun blog ni mana ada info sangat.
Hehe.

Dulu.
Rajinlah nak buat review sana sini.
Join Wordless Wednesday la.
Join Spontaneous Thursday la.
Join segmen blogging la.
Haha.

Macam-macam aktiviti dengan blog.

Sekarang.
Nak buka blog pon sebulan sekali.
Itu pon untung nasib buka.
Kalau tidak langsung tak berbuka.

Sekarang.
Kalau nak update blog pon.
Update pasal bisnes.
Untung nasib ada orang cari bisnes yang kita buat dalam Google kan.
Itu namanya punca cari rezeki.

Sekarang.
Kelu kalau nak taip apa-apa di blog.
Kelu 1000 bahasa.
Haha.

Sekarang.
Barulah pagi ini.
Terasa nak taip.
Macam dulu-dulu.
Kalau tak, update pasal bisnes untuk stok seminggu.
Hehe.

Sekarang.
Ada lagi ke orang baca blog aku nih?
Masih buat tanya lagi.
Siapa pula nak baca blog picisan.
Lainlah kau update pasal artis dalam blog.
Haha.

Sekarang.
Aku nak berhenti.
Berhenti menaip dalam blog ni.
Aku nak sambung menaip.
Menaip untuk thesis pulak.

Sekarang.
Aku berhenti dulu.



Assalamualaikum.
21MAC2017
3.48am.

Saturday, March 18, 2017

TESTIMONI LEMONADE XPRESH (2)


Assalamualaikum.

Sis nak share testimoni daripada customer yang turun 3kg tuuu.

Sis tak kata
Tapi customer yang kata

Sis tolong sampaikan jeee😊

Nak jadi macam beliau, Mai WHATSAPP Sis K.
Kita sembang.

Nak JOIN #teamrafaLX?

Marilah kita sembang lagi.
Bahan marketing dah sedia banyak.

U all tinggal usaha dan rajinkan diri sikit je.
Insyaallah kita sama sama berjaya💪😍

013-3368770
013-3368770

@

011-21157525
011-21157525



FOLLOW IG KAMI :

@lemonadexpreshofficial
@lemonadeselangor
@lemon.kurus

Friday, March 17, 2017

Thursday, March 16, 2017

Wednesday, March 15, 2017

LEMONADE XPRESH SHAH ALAM


Assalamualaikum.

Hari hari ada pos.
Hari hari ada COD.

LEMONADE XPRESH semakin mendapat tempat dihati semua.

Boleh minum ketika BREAKFAST atau ketika LUNCH atau ketika DINNER.

Yang penting, hari hari boleh membuang kalau minum LEMONADE XPRESH.

Sudah tidak bimbang untuk makan apa sahaja.

Masalah sembelit pon sudah tiada.
Apa tunggu lagi, Whatsapp segera.


013-3368770
013-3368770

@

011-21157525
011-21157525


FOLLOW IG KAMI :

@lemonadexpreshofficial
@lemonadeselangor


Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK