Sunday, January 29, 2012

Blog update, Senarai peserta update, Februari ?



Hai korang..sorrrryyyyyyyyyyyyy sangat-sangat..Peserta GA sangat menggalakkan starting raya cina hari tuh..Then time tu aku sangat ler busy sampai tak sempat nak cek satu persatu entry korang & tak dapat nak update senarai peserta yg join..La ni aku baru je siap update..Fuhhh..Berdesupp..Semput akuuu...Sorry ea korang mana yang tertunggu-tunggu link blog korang untuk dimasukkan dalam senarai peserta...Now, korang dah boleh tengok link blog korang ada ke tak dalam list tu..Kalau tak ada inform me dekat link Senarai Peserta kat bawah ea..Mana-mana yg komen dekat entry selain Senarai Peserta tidak akan dilayan :) 


SENARAI PESERTA GIVEAWAY 1st CIK VIOLET

Bukti penyertaan GA sangat menggalakkan masa CNY...Time tu tak sempat langsung nak bukak blogspot..Thanks korang :)





Back to reality..Tak lama lagi bulan Februari...Waaaa...Rasa kejap sangat masa berlalu..Seriusss...Bulan Februari ni mungkin bulan busy aku..Ntah sempat ke ntah tak sempat nak update..Hope dapat ler curik masa..Doakan aku yang terbaik ea korang..Huhu..Sekarang ni demi thesis, apa-apa pon sanggup buat..Keluar duit, keluar tenaga, berpanas, berhujan semua tu memang da tak boleh excuse..huhu...





p/s : PASTIKAN KONVO TAHUN INI, 2012 JUGAK !!! PRAY FOR ME !!







1 comment:

nurmujahidah said...

aik,, muja click senarai peserta pergi ke you tube la,, dan pergi tempat lain,,, tak leh nak check :(

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK