Monday, January 2, 2012

MYRAVEA : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku


Shoutmix da tak boleh guna.. Fibox atau Cbox mana yg jadi pilihan? Sambil berfikir-fikir mana nak guna perkhidmatan chat yg sesuai untuk blog coretan hati nih, Baik kita join segmen dulu..Hehe..Myravea..Siapa tak kenal..Si adik comey ni pandai buat header..Dulu pernah tempah header kat myra nih..Cantik taw..Lepas tu something wrong with my header..Da tak guna dah..Jom join segmen!!






Pilhan warna? Gamaknya memang PINK lah..Hehe..Kalau tak pink pon PURPLE..Tema blog memang sweet kaler PINK nampak kewanitaan gitu :) PURPLE pon suka tak tahulah kenapa memang suka dua kaler nih untuk blog la.. Hehe.. If tanya warna peberet semua kaler sukeeee ;p


Actually myra ni baru menyambut ulang tahun ke 21.. Muda lagi tu nak compare dengan i..euwww..Beza jugakk ;p cer teka umur i berapa..Haha..Gedik plak.. K la outt..




Cerita menarik :



5 comments:

Iznie said...

GUD LUCK :)

myravea said...

Thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)

Ayien said...

gud luck cik violet....kt pun join jugak..huhu...=)

Penjual Reflesia™ said...

salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..

Jaa said...

singgah dari segmen yang sama...

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK