Thursday, January 12, 2012

Dating dengan lecturer kat UK.................



Salam..Hari ini hari Khamis..Now, ada dekat fakulti..Fakulti apa..Cer carik kat senarai nama Fakulti di UKM..Hehe..Duduk sini sambil tunggu lecturer..Actually hari ni ada date dengan lecturer..Jangan jeles koranggg.. (Muka bajet eksited..Hehe).. 


Sambil-sambil tunggu ni sambil-sambil usha orang sekeliling..Ermm..Rajin masing-masing dorang yang ada kat sini..Menghadap laptop tanpa kelik bulu mata..woww!! Kagum !! 


Ada yang dok mengunyah..Ada yang tengah berkerut..Ada yang tengah bergesa..Ada yang tengah pegang nota..Ha, ni maybe nak pergi exam kot..Goodluck korangg..


Orang sebelah tengah laju je buat kerja..Memang kagumla..Lagi satu pon same tapi yang tu tengah dok sengih-sengih..Tak tahula apa yang buatkan dia sengih..Hehe..


Dah tunggu ni rasa lapa ar..Tadi dah makan nasi kot merangkap bekpes and lunch..Rosak bahasa jiwa bangsa aku MANGLISH !!...


Okela..Ape pon LOVE UKM bery bery much..Hehe..



semangat juang student ukm
-cikviolet-



4 comments:

aimie amalina said...

weee
dating2 ehhh

smbung master ehhh :))
wishhh u olll d best :)

Izan Ishak said...

wahhh...cik violet dating ngan lecturer ye...

kak izan rindu ngan ukm!

cik violet said...

@ aimie amalina : aahla..doakan ea..hehe

cik violet said...

@ Izan Ishak : sekali sekala date kak..hehe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK