Monday, January 9, 2012

Attention to peserta GA 1st cik violet # 2



Hai korang..
How's your January?
Buzy?
Maybe la kan sebab yg mana still student uni tu..
Bulan January adalah bulan exam


Mesti ramai dah macam zombie kan..
yg mana tengah sekolah tu mesti pulun buat kerja rumah..
Lepas tu kene tidur awal bangun pon kene la awal kan..


Ha, yang student tengah buat research tu mesti tengah dok goyang kaki
Aku lerr tuuuu
Goyang kaki la sangat kan pecah kepala dah ni -__-


Back to the tittle

**************

Actually thanks bloggers yg join GA 1st Cik Violet..
Terharu lagi dengan sambutan korang tu..


Biasalah dalam banyak-banyak link mesti ada yang tersama


Terima kasih pada blogger syasya johan sebab alert dengan my mistake :)
Dah betolkan letak link lain




Ha, thanks jugak pada blogger yaya yg bagitahu semula nama link yg telah ditukar. :)



Ada jugak blogger yg tanya macam mana nak like sponsor kan?


Macam ni, korang just kelik setiap nama sponsor tu..
Then fanpage fb atau blog akan keluar
Klik LIKE & FOLLOW..
Settle, senang kan..hehe


Lagi kan ada beberapa link yang tak boleh bukak
Mungkin blogger tu private
So, aku tak boleh la nak cek entry GA tu


Mana-mana nama blog yg tak de dalam list sila bagitahu ekkk
Jangan sonyapp je


#Aku tak makan org lah. kikiki ;p


1 comment:

yaya said...

heee , kite lah tu yaya .. haha , sori menyusahkan akak :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK