Tuesday, June 12, 2012

[REVIEW] Baju Kanak-kanak berkonsepkan Muslimah by dE' EijaMuslimSalam.. Semalam jiwa agak kacau.. Hari ni much more better sebab rahsia.. Hik hikk.. Tak ada benda pon.. Walaupun banyak lagi beban, cuma hari ni lebih baik.. Back to topic.. Ibu ibu , papa papa , mama mama , ayah ayah yang selalu and suka skodeng baju budak-budak secara online tu , meh kita cuci mata di dE' EijaMuslim..dE' EijaMuslim ni satu Pusat Pemborong dan Peruncit bagi jubah kanak-kanak... Sebagai ibu bapa , kita yang mencorakkan sikap dan ciri pada anak-anak.. Bermula mereka dari kanak-kanak lagi aturan pakaian perlu diambil serius.. Jangan terlalu kerap memakaikan pakaian anak tanpa lengan.. Takut dia terbiasa dengan pakaian tersebut hingga mereka besar ..


Jadi , starting mereka kecil lagi , kita seeloknya pakaikan mereka pakaian yang menutup aurat dan sesuai dengan keadaan dan juga ikut keselesaan anak-anak ....


Baju kanak-kanak di dE' EijaMuslim berkonsepkan rekaan yang moden , design/corak yang eksklusif , kualiti gred A dan yang paling penting mengutamakan unsur-unsur Islamik .. Harga yang diberikan juga amat berpatutan .. Sesuai dengan pendapatan ibu bapa sekarang ..


Jom-jom cuci mataa.. Ada yang berkenan boleh grab secara borong .. Harga lebih murah .. Hehe ..Design kat bawah ni merupakan set Jubah Kanak-kanak beserta Tudung eaKan manis bila anak-anak kecil bertudung.


Sejuk hati ibu yang mengandung. 


Orang luar pon pasti kagum dengan cara didikan ibu bapa mereka .. 
dE' EijaMuslim menyediakan pelbagai koleksi baju kanak-kanak yang ceria.. 
Tengoklah warna setiap jubah kanak-kanak kat atas nih , comel + ceria ..


Apa lagi , jangan lupa singgah di dE' EijaMuslim untuk melihat banyak lagi koleksi yang super best :)


Jangan lupa juga LIKE dE' EijaMuslim di Facebook.
Kat SINI ea..


*Happy Shopping 


:)Neyhan Creative
No comments:

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK