Thursday, September 29, 2011

Itu rasa aku. Dia ?









Bila aku mula untuk melupakan
Dia muncul



Bila aku sudah lenyapkan nama
Dia datang




Adakah ini rasa aku?
atau dia yang rasa macam ni kat aku?





















Tuesday, September 27, 2011

FAKER BLOG !!

Blog aku bukan macam IRINE NADIA..Blog aku bukan macam CIK EPAL..Blog aku bukan macam MARIA ELENA..Blog aku bukan macam FATIN LIYANA..!!!!!!!!

Aku tak fames amos macam dorang dowhh..Ape pasal ade faker blog ni??????????????????????? HUHU


Korang tengok sini.. STYLE USA..


Bandingkan entry2 aku yang lepas.....HUHU..Copy sebijik sebijom..Nak report macam na nih..Huhu...Malaslaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak blogging lepas niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Friday, September 23, 2011

Shawl Net .. Penggemar Selendang Jaring? Di sini jawapannya...




KOD : SN 1



KOD : SN 2



KOD : SN 3



KOD : SN 4



KOD : SN 5




KOD : SN 6


*****************************

Setiap warna ada satu item sahaja..

Siapa cepat dia dapat..

Setiap shawl berharga RM 18..

Net berada di tengah shawl..


Aku jamin korang pakai mesti style giler la..

Grab la 1..


Cepatcepat..

HEHE..


Nak tahu lain shawl ??


Kat page FEA BEADS kat sidebar sebelah..


Atau terus je ke FEA BEADS





[REVIEW] Raya Tak Jadi






Korangggg



Tok sah la tengok cerita Raya Tak Jadi..


Mengarut..


Jalan cerita ntah apa-apa..


Skrip macam budak lepasan sekolah




Dan aku cukup anti sama itu apek..


Pengarah pon anti gak..


Prof Razak Mohaideen




Cerita dan gelaran prof memang tak setaraf





Boikotla cerita nih!!





p/s : jahat giler aku..
da hakikat tak best..
Buang duit tgk






Thursday, September 22, 2011

Target !







Masa berlalu tak akan menunggu kita..


Dalam hidup kita mesti ada target..


Dan dalam hidup kita mesti nak berjaya kan??


Target untuk berjaya wajib ada dalam diri





Sekuat genggaman itu sasaran kita


Untuk mencapainya :


Kerja kuat


Think positif


Never give up...




p/s : pagi2 kene semangatkan diri.


Monday, September 19, 2011

Syahiroo , jangan buat aku terharu !

Hai Syahiroo..
Kau buat aku terharu laaaa





Muahahahaha..
Lama kot aku tak hupdate..




Last hupdate hari Jumaat..
Ini hari Isnin..
Kalau ikutkan tak da la lama..



Tapi konon blogger tegar yang harihari konon update..
Sikalang tengah busy nak jengah blog memang takla..



Blogwalking memang takla kan..
Waaaaa...



Sory manyak lori wa mau ucap sama itu Syahiroo..
Jangan belasah sama wa..



HAHA..



Dan sila terharu aku buat entry simple dimple ni khas untuk kau bro Syahiroo
HEHE..












p/s : tengah berjuang untuk hari rabu..tolong doakan jalan aku kehidupan aku dipermudahkan ea..



Wednesday, September 14, 2011

Tuesday, September 13, 2011

Tips pageviews 4000 sebulan











Jeng jeng..Apa agaknya Tip-tip untuk dapatkan pageviews sampai riban-ribankan..Tak da la tips mana pon..Tapi korang boleh la cuba tips versi cik violet ni ha..Tapi before nak cerita pasal tips tuh nak tempek gak pageviews aku kat blog nih..HEHE







Bukan sengaja nak tunjuk tapi saja nak tunjuk..HEHE..Tak da la nak kasi bakar sikit semangat blogger newbie nih..HEHE...Kalau ikutkan pageviews aku nih sikit lagi nak 4000 kan tapi sayang tang unik tu sikit jaaa -_-


Tapi kalau blogger otai dan blogger yang famous amous tu mesti pageviews dia dah ratus ribu per day..Aku tak mampu lagi -_- Tak pelah kiranya kan kita ni blogger di tahap-tahap sederhana kan..Bukan nak mengejar populariti..Betol tak? 


Apa tujuan kau blogger sebenarnya? Dulu aku saja nak test test apa sebenarnya blog nih..Test punya test dah terjebak sampailah sekarang..Tapi blog best sebenarnya..Memang boleh carik kawan secara tak langsung walau kita tak pernah semuka dengan korang semua kan..


Berbalik kepada tips..Ecece..Tips cara aku aka CIK VIOLET :

  1. Rajin update entry. Tak kisahlah entry kau tu rasa macam tak berguna kan..Tapi kau update je..Tu tanda kau ni aktif berblogging..Orang pon suka pada blogger yang rajin update..Betol tak? Nak follow pon best sebab ada je cerita baru yang nak dibaca..Semua orang punya cerita berbeza..
  2. Rajin singgah rumah jiran sebelah. Maksud aku janganlah kau pegi betol-betol rumah jiran sebelah kau. Maksud aku kat sini, rajin-rajinlah singgah blog sebelah kau merangkap jiran kau..Bahasa mudah blogwalking la tak pon blogjogging..Suka hati kau lah nak bagi istilah apa, janji kau melawat blog orang..HEHE..
  1. Tinggal jejak..Kalau dah melawat jangan lupa bagi salam..Ini senyap-senyap je lawat tapi takda bagi sebarang jejak kan..Rugi laaa..Say la 'HAI' ke 'KABARE WAK' ke 'BLOG AWAK CANTIKLA'..Kan sejuk je hati tuan empunya blog..HEHE..Mesti tuan punya blog tu akan singgah balik kat blog korang..Tak percaya? Buat dulu laaa..
  2. Rajin-rajin komen entry. Melawat sudah. Tinggal jejak sudah. Ni yang paling ramai blogger tak buat. Apa salahnya komen entry blog yang korang lawat tu. Tak salah jadi 'silent reader' tapi lagi best kalau blogger semua drop komen kat entry blogger lain..Mesti lagi semangat nak buat entry kalau ada yang suka komen blog kita kan..Hehe..


Sama-sama saling tolong-menolong, insyaallah total pageviews korang akan sentiasa meningkat kalau kau ikut tips yang aku kasi tuh... :)





p/s : jom lunch 0_o






Jerebu di Shah Alam teruk !!







Rajah 1 : Pemandangan di salah sebuah tempat di Shah Alam




Pemandangan bandaraya Shah Alam pada 12092011 bersamaan semalam adalah sangat teruk..Bangunan-bangunan tinggi yang ada di Shah Alam dilitupi habuk debu yang sangat tebal..Bila semak Indeks Pencemaran Udara (IPU) ia masih dalam kategori yang selamat..



Rajah 2 : Indeks Pencemaran Udara (IPU) di Selangor




Cuba teliti bacaan indeks di Shah Alam pada jam 0700 adalah 65, jam 1100 pada indeks 70 dan jam 1700 berada pada indeks 77..Bacaan tinggi pada jam 1700 menunjukkan bilangan kenderaan bertambah di atas jalan raya dan juga membuktikan semua pekerja berada di atas jalan raya untuk pulang ke rumah masing-masing..Walaupun bacaan masih berada di tahap selamat dan berstatus 'moderate' secara fizikal pemerhatian yang boleh dibuat adalah sangat teruk..Boleh dikatakan pemandangan Shah Alam dari lebuhraya LKSA (Lebuh raya Kemuning Shah Alam) adalah sangat tidak jelas dan juga boleh mengganggu pemanduan..Diharapkan semua pemandu memandu kenderaan masing-masing pada kelajuan yang ditetapkan bagi mengelakkan sebarang kemalangan..



Rajah 3 : Tahap IPU mengikut kategori


Sekian sahaja berita tidak langsung daripada cik violet..HEHE








p/s : Ayat skema siap ada rajah plus sumber..mood berthesis..waaaaaaaa..wish me luck !!!






Monday, September 12, 2011

Kesan tak basuh pakaian dalam









Ramai masuk uni / kolej
Ramai beli pakaian baru



Termasuk pakaian dalam mungkin
Jangan lupa basuh semua pakaian baru



Ramai yang sensitif hal ini
Lalu menggoogle apa kesan bila tak basuh pakaian itu



Terbukti kesensitifan mereka dengan pencarian keyword itu terbanyak hari ini
Untuk maklumat lebih detail mengenai kesan itu




Apa kata rajinkan diri kejap baca maklumat itu DISINI
Dan juga rajinkan diri anda untuk tengok benda menarik DISINI







GAMBAR DALAM FACEBOOK DIGUNAKAN UNTUK SIHIR ??





Kita tak tahu orang dengki dengan kita..Kita bahagia..Kita tersenyum..Boleh kata kita tiada masalah, rupa-rupanya disebalik diam ada orang dengki dengan kebahagiaan kita..Kalau dia dengki tanpa buat apa-apa, it's okay la kan..Tapi bila orang dengki sudah guna sihir, guna santau, guna hantu, jin..Mana kita mahu lari..Akan terkena jugak buatan orang tuh..





Kisah benar di kosmo hari ini IRA DISIHIR GUNA GAMBAR DALAM FB..Jangan ingat orang baik-baik dengan kita, orang tu ikhlas nak berkawan dengan kita..Mungkin dia ikhlas dan mungkin dia tak ikhlas..Bukan nak menidakkan apa muslihat dia berkawan dengan kita..Tapi seeloknya janganlah meletakkan kepercayaan kepada kawan itu sepenuhnya..Bukan nak ajak korang berfikiran negatif pada kawan itu tapi seimbangkan jangan terlalu memikirkan kebaikan sehingga memandang kawan itu dengan tanggapan positif..Selitkan juga keraguan disitu supaya korang semua tak da la rasa tertonggeng dapat kawan macam tuh..







Apa faedh guna sihir? Kau lagi banyak habiskan duit untuk menghantar pengeras pada bomoh..Belom lagi bayaran lain..Janganlah mendengki..Kalau kau dengki tengok kawan bahagia, kawan tersenyum..Tak salah kau perbaiki kehidupan..Kau cariklah kebahagiaan dengan cara yang elok..Cuba berkawan dengan ikhlas untuk menambahkan lagi senyuman dalam hidup kau..



Dengan bersihir menyantaukan orang, apa kau dapat?? Kawan-kawan akan menjauhkan diri..Penyudahnya kau hilang kawan..Perasaan penuh dendam kesumat, hilang keceriaan dalam hidup kau..Tak payahlah nak berdengki sangat..Semua orang ada kelebihan dalam kehidupan masing-masing..Diri sendiri yang mencorakkannya..


Kita sesama blogger pon tak payahlah nak dengki tengok blogger tu ramai follower dapat beriban duit hasil berblogging..Itu semua usaha mereka..Kalau kita nak setanding dorang semua kita berusaha la macamana nak upgrade setiap entry yang kita hasilkan..Rajin-rajinlah google cari TIPS TINGKATKAN SEO..Belajar macamana nak ringankan blog..Itu semua usahakan..Nak berjaya kene bersusah dahulu..Nak bahagia kene bersusah jugak dahulu..Tak ada sesuatu benda yang kita dapat tanpa usaha..Macam korang dulu-dulu nak dapatkan A dalam subjek Matematik..Apa korang buat? Mesti berusaha hafal sifir..Buat latihan tambah tolak bahagi darab..Macam itulah kehidupan kita sekarang..





p/s : oke itu je salam kenal blogger dari tuan punya blog ;)
apepon hatihati kita tak tahu hati orang kan..ambil langkah privatekan semua gambar ;)






Kau ada stalker setiaaa ??








Kau ada stalker setia yang ada sama kau?
Aku tak pernah tahu siapa stalker aku..



Tiba-tiba muncul..
Itulah dia stalker aku..



Mau kenal lebih rapat?
Kau pi follow blog dia..




"Princess Apple nama diberi
Jangan sesuka hati mengacau dia
Kene mintak izin itu lelaki
Kerana dia sudah berpunyaa"




Gila lama aku tak berpantun
Gila lama aku tak menulis puisi yang bukan tahap hebat




Bila mana aku rasa itu tekanan baru keluar itu macam macam idea..
Bila mana aku rasa tenang jarang idea itu mahu muncul..




Opsss..Balik pada tajuk entry..
Thanks Princess Apple sebab sudi baca entry aku yang memang selayaknya cikai je..
HAHA



Selingan


Minat dengan bangle nih?


Ada dekat FEA BEADS..


Dekat sidebar sebelah ada page LIKE..


Jom LIKE..


SENYUM



Sunday, September 11, 2011

Kau peluk bear besar malam malam tak takut ke?






Perempuan dengan bear memang tak boleh dipisahkan ke? Tak tahan tengok depa semua angkut bear yang besar gedabak gila dari kereta ke bilik depa semua..Gila besar kot..Muat pulak bonet kereta nak letak bear tu kan..


Bear besar..Dah nama pon besar mesti la badannya besar..Lepas tu kan korang mesti dok peluk bear tu malam-malam sebagai bantal peluk kan..Hangpa semua tak takut ka? Carca marba bahasa aku..Tolong jangan hirau bahasa..Mau tanya lagi, korang tak takut ka peluk itu bear...Errr...Aku tak bole ar tengok bear besar-besar ni..Allergic ar..Huhu..


Nasibla rumet-rumet aku before ni tak de yang gedik-gedik nak letak bear besar tu kat katil dorang..Kalau ada, konpem aku pegi cari tempat tidur lain..Haha..Bukan aku nak kata semua perempuan ada bear tu gedik, maaflah kalau terasa..Tapi aku tak suka bila tengok bear-bear tersusun bagai kat katil kau..




Kau nampak bear ke kau nampak budak?




p/s : mungkin aku dilahirkan bukan untuk menyayangi bear...



Tolong aku !! Urgent !




Kat muka buku korang ada keluar macam picta kat bawah tak?



Ke muka buku aku je yang kene?



HUHUHU





Lepas korang masuk email apa jadi?

Betul ka muka buku akan diprotect?

Ke kene spam?

Ke kene virusssssssss...



Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu



Friday, September 9, 2011

Shawl Satin :)















Promote promote..
Hehe..



Batch 1..



Permulaan shawl satin..
Material lembut..
Best sangat bila pakai..
Senang bentuk..
Senang nak lilit..



Tak percaya?
Sila la roger aku..



Tak pon LIKE page kat side bar tu jeeeeeee..
HEHE..



Nak pm aku..
Sila add my account FEA BEADS



Nak borong pon boleh..
Kene tempah awal..
Tempah warna apa..
Harga boleh runding for retails..

Insyaallah..


Yang nak borong, aku nak orang yang betul2 serius je..
Boleh? 




p/s : kerjasama sangat aku hargai :)


Lastly model satin


Sila jangan gelak oke?
HEHE



PAKAT RAMAI RAMAI LIKE PAGE NIH EA

FEA BEADS




Blogger, Boleh tolong aku tak ?



Korang..Aku perlukan ekskot bantuan..
Pe kejadah eje ekskot macam tuhh..


**Abaikan





Da tengok picta kat atas nih..
Boleh tolong aku tak?


Tolong support aku dengan LIKE page tuh..
Nama page FEA BEADS


Ada kat sidebar sebelah kanan..
Mintak tolong ekk..


Sayang korangggggg :)



Jangan terlalu berfacebook bertwitter sangat untuk bagitahu lokasi korang la.. BAHAYA !!



Apa yang korang dapat setiap kali korang kemana-mana then publish di facebook..Korang ingat lebih selamat bila korang bagitahu lokasi sebenar korang..Korang tak tahu ada secret admirer yang minat korang jejak korang..Then apa dia buat? Culik, rogol, rompak? Kita tak tahu apa tujuan dorang intip kita kan..So tak payahlah setiap kali kau ada kat mana-mana nak publish di facebook or twitter or seangkatan dengannya.. BAHAYA la..Kau rasa kata aku mengarut..Cuba la kau buat dalam masa seminggu.. Ada berani?? Sila sila..



Pengajaran dari video kat bawah nih..Walau depa melakonkan je setiap watak dalam tu tapi ia berdasarkan realiti..Betol tak? 


















Thursday, September 8, 2011

Cerita dolu-dolu [090909]








Rindu saat bergurau senda dengan batch coursemate dulu..


Sekarang depa semua dah ada komitmen masing-masing..


Dan masing-masing juga tengah busy kukuhkan tapak kerjaya..


Cuma aku yang masih belum ada kerjaya untuk dikukuhkan..

[REVIEW] SONY pon dah ade DSLR ?

SONY pon dah ade DSLR? Memang Sony dah lama ada atau aku je baru tahu nih..Terkejut jugak..Apa pon jom kita usha kamera DSLR baru dari SONY meh..


NEX-C3 K/P

NEX-C3K/P-NEX Camera (E-mount)-NEX-C3
NEX-C3K/P-NEX Camera (E-mount)-NEX-C3
NEX-C3K/P-NEX Camera (E-mount)-NEX-C3


Spesifikasi :

Jenis Lens - Sony E-mount Lenses

Megapixels - 16.2

Pictures Effect - Pop colour, Retro photo, High key, Toy camera, Posterization, Partial colour (Red, Blue Yellow, Green)

Creative style - Landscape, Vivid, Potrait, Sunset

Recording system - MP4 format

Video compression - MPEG-4 visual, audio

High ISO NR - Auto/week selectable, available at ISO 1600 or higher


************

Tak details aku kasi spesifikasi..
More info, READ HERE





p/s : Ape pon aku tetap nak jadikan LUMIx as my boyfriend..huhu





Shahir, jangan lah buat perangai

shahir



Tolonglah jangan buat perangai..



Komited la sikit..
Awak berbakat apa..



Janganlah sebab gosip fitnah and so wahatever..
Awak cepat give up..






PERMOHONAN DANA SISWI TAHUN 2011


Persatuan Wanita Universiti Kebangsaan Malaysia (SUKMANITA) ada menyediakan satu borang permohonan dana siswi bagi tahun 2011..Bagi mana-mana pelajar UKM yang kesempitan wang untuk menyambung pelajaran digalakkan untuk menghantar borang ini..Permohonan bantuan yang diberikan adalah sebanyak RM500.00 setahun..









p/s : Hope info ni berguna untuk student UKM ea..




[BIASISWA] SONY SCHOLARSHIP OFFER FOR UKM STUDENT 2011




Minggu ni minggu orientasi bagi student baru daftar kat setiap uni kan..
Mana yang lepasan matrik tak pon lepasan diploma..


Aku ada info baiklah untuk student baru nih..
Biasiswa beb..


Mana syarat tu kene dengan kos yang korang ambil, sila jangan segan silu untuk apply..
Rugi la kalau tak apply kan..



Sila baca syarat di bawah :






Biasiswa untuk pelajar UKM yang meengambil jurusan kejuruteraan (engineering) - Electrik, Elektronik, Mekanikal, Software.



Pelajar UKM yang mengambil jurusan Bisnes - Human Resources, Ekonomi, Akauntan, Kewangan, Pentadbiran.



Pelajar UKM jurusan IT atau Sains Komputer. 



Hantar borang pada atau sebelum 28 September 2011..



Wednesday, September 7, 2011

Apesal sunyi je dowh?

Apesal blog aku sunyi je dowh..
Tak havoc macam blog lain?????????


Aku tahu kenapa...
Sebab aku bukan popularrrrrrr...


HAHAHAHA..
K la weyhhhhh...



Nak kemasssssssssssssss

[GAMBAR] Kisah artis dan anak








Nama anak Aqasha ; ALEHANDRA AHMAD
Sumber : diariartis


Nama anak Elyana : CINTA SUMAYYAH
sumber : mummynemo


Nama anak Kris Dayanti : Arianha Amora Lemos
sumber : ulan


****************

Comelcomel anak artis la ni kan..

Kau bila lagi?

Hahaha..

Jauh gila pengembaraan kalau soalan tu tertuju kat aku kan...




Dengar cerita membe-membe yang kawen bulan lima, enam, tujuh dah ada baby dalam perut..
Tahniah korang..Senyum lebo-lebo bila dengar kawan sendiri pregnant..


Tahniah Mus (UKM)
Tahniah Teha (Bukit Naga)
Tahniah Ieka (Jalan Kebun)





p/s ; bila sampai masanya kita..gelak je mampu..HEHE



[REVIEW] Follower 600 areyou_aries



Ada jugak yang nak follow blog aku ek..
Thanks a lot..

Dah 600..
Thanks areyou_aries..


Baru ingat nak review blog awak..
Tapi aku tak jumpa link blog..
HUHU


Owner blog areyou_aries..
Sila bagi link blog ea :)




Imej SITI NURHALIZA


Kau tengok keyword keempat dari atas..

Adeh ada yang nak carik SITI NURHALIZA dengan tak pakai _ _ _..

(fill in the blank sendiri)

HUHU..




toksahlah carik lagi k..



Siapa lah yang gemookkan pipi my sister nih??

HUHU





Kisah Adik dibelasah oleh Abangnya..







Hari ni hari rabu..Last update hari ahad..Fuhhh..Lama tu tak update..Apa ke busy sangat ke aku nih? Rasanya tak da la busy mana..Tapi kenapa tak update..? Tiada jawapann...




Ada satu kisah nih..Si adik dibelasah oleh seorang abangnya..Si abang dan si adik dua beradik..Si adik seorang lelaki..Dua beradik sedang menunggu emaknya berurusan di kaunter..Sambil menunggu dua beradik ni duk bermesraan antara satu sama lain..Si adik suka mengacah abangnya dengan gaya ala-ala menendang tapi tak kesampaian..Maklumlah kepanjangan kaki belom cukup panjang..Si abang ni mulanya buat tak tahu je..Lepas tuh bila si adik dok mengacah si abang, si abang pon mula naik geram..Dia mula menendang si adik di perut, di kaki..Sampai tersungkur gak la adiknya..





Lepas tu ingatkan si adik akan menangis bila kene dibelasah tapi rupa-rupanya senyuman lagi mengukir di bibirnya..Dia pon mengacah abangnya lagi..Si abang yang rock pon belasah lagi ar.. Tahap belasah bukan jenis sopan santun..Belasah memang belasah habis..Otai giler si abang..Si adik senyum je..Mengadu sakit pon tidak..Betapa si adik amat suka bergurau dengan si abang...





Bila si adik dah tak tahan sakit akibat dibelasah, mula lah si adik mengadu kat emaknya..Emaknya pon memujuk dia sambil mengusap ala-ala manja kat perut si adik..Lepas tu giliran si abang pulak yang memujuk dengan macho nya...HAHAHA...



Comel gila tengok dua beradik tuh..Si adik sweet kot..Bila die senyum handsome habis.. Si abang memang nampak otai..Muka garang kott..Haha...Dua beradik tu main tendang-tendang ala-ala pic bawah nih la tapi versi budak bawah 5 tahun..Paham-paham je la korang bila budak-budak tengah main kan..Lawak pon ada bila tengok dorang tuh ..HEHE..



Sumber picta : AIZUL MARCELLO



p/s ; datangla mood rajin update blog..


Sunday, September 4, 2011

Petang yanggggg


Petangpetangngantok..Korangberayalagike? Berayamana? Pahamtakapayangakutaipnih?












New Volkswagen models in Malaysia.


Volkswagen EOS


Volkswagen Polo


Volkswagen Polo GTI


Volkswagen GOLF


Volkswagen Golf GTI



More details about volkswagen, HERE
*************************

Brand kereta jenis volkswagen ni aku tak berapa nak minat sangatla..
Mungkin sebab design tak menarik hati..
Kalau minat pon volkswagen jenis lama..
Baru la antik kan..

Volkswagen Beetle



Nak tengok banyak picta kereta volkswagen ni?
Meh kita ke sini ek..













Saturday, September 3, 2011

Alamak..Churp Churp dah lain...! Perbezaan Churp churp dan Says.my








Churp churp..Korang pernah dengar tak nama tuu..Alaa..Churp churp ..Adik beradik nuffnang gak la..Tak pernah dengar? Google ekk...Memang dah lama sangat la tak bukak churpchurp ni..Padahal nuffnang bukak tapi churp churp tak bukak..Aku malas nak amek kesah pasal churp churp ni sebab lambat la earning nya..Huhu..




Antara churp churp dengan says.my aku lebih suka says.my..Lebih friendly..Lepas tu ada survey..Aku suka jawab survey..Paling banyak survey aku dapat RM2.00 dan paling sikit RM0.50..Tapi..says.my pon lama kot tak bukak..HUHU...




Churp churp ni aku tengok dah macam banyak pembaharuan je..Macamana mau start balik nih? Hmmmm...Pikir dulu ar...Da lah lambat earning..Hmmmmm....Even lambat sebenarnya aku yang tak aktif..Kalau aktif cepat je kot korang dapat earning tuhhhhh..Haha..Kene rajen la kawann :)




Mana-mana blogger yang belom join Churp churp..Meh la dafta kat SINI .. Free of Charge jeeeeeeee..Janji earning masuk yang penting kene RAJIN la kaaaannnn ... HEHE.. Good Luckk...











p/s : tak nak menghitung hari masuk sem..huhu





Gambar Raya 2011 edisi LE (Limited Edition)


Abaikan tajuk LE tuh..
Hehe



Raya d Sabak Bernam


Raya d Batu Pahat





p/s : Dua picta je mau tempek..Oke tak? Selamat Hari Raya..Hari hari hari raya .. Senyum..



Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK