Saturday, January 21, 2012

Perhatian kepada peserta Giveaway 1st Cik Violet [PENTING!]



Hai dear, dear, dear, dear sekaliaannn terutama peserta yang join Giveaway 1st Cik Violet..Beberapa hari yang lalu cik violet telah menerima beberapa sponsor baru yang agak lewat sikit dimasukkan dalam list sponsor..Nama pon SPONSOR BARU tu yang terlambat sikit berada di dalam list..Harap dear, dear, dear semua WAJIB mengLIKE fanpage atau memFOLLOW blogshop setiap sponsor seperti yang telah disyaratkan dalam my GA tu....Harap sangat korang follow the rule ea :) Antara sponsor baru itu seperti di bawah ea dear, dear sekalian :)




Produk kesihatan dari GOJEZ HOUSE (WAJIB LIKE fanpage FB)
GOJEZ HOUSE (WAJIB FOLLOW blog)



Swingswing House


6 item dari SWINGSWING HOUSE (WAJIB ADD fb)
SWINGSWING HOUSE (WAJIB FOLLOW blog)


D'Shawlicious

1 colorblock maxi dress dari D'SHAWLICIOUS (WAJIB LIKE fanpage fb)
D'SHAWLICIOUS (WAJIB FOLLOW blog)



5x pounch beg dari SHUMIEZA COLLECTION (WAJIB ADD fb)





** yg mana peserta awal join tapi belum like sponsor-sponsor seperti di atas, diharap sangat kerjasama korang dapat LIKE & FOLLOW -cikviolet-




p/s : Sekarang tengah hangat promosi untuk VCO sempena Chinese New Year, kalau nak order, sila add akaun FB kat SINI ...






17 comments:

diyana mn said...

done!!! hehehe

cik violet said...

@ diyana mn : good..i da nampak u like..hehe

syasyajohan said...

saya dah like tapi x boleh nak follow blog sbb dah max 300.

how?

diella said...

done :)

caah said...

siap....

Fifie Nyse said...

done!

Datin Qat ST said...

done jugak :)

nurmujahidah said...

done :D

zareliqa afiqa said...

Orait dah buat! :D

fb id : zareliqa hussin

Queen Nouvelle said...

k , done ! menang tau ? hehe ^^

azyan nadzirah :) said...

miss violet , done :)

sweet little miss said...

dah..

cik violet said...

thanks guys..love :)

Secret Tales said...

dah follow semuanyer :)

9n0L4 said...

done. dah buat twitter juge. hee. dah follow cik violet! swinghouse blog tak sampai pun 100. peserta contest ni tak alert dgn update agknye. ;)

azlina said...

dah tunai..hehe

tasyatwitty said...

dah tunai...:)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK