Sunday, July 15, 2012

[REVIEW] Blaus Chiffon Gorgeous by Suri E-Shoppe

Suri E-shoppe antara blogshop online yang super duper gorgeous & ummmppp .. Sebab apa aku kata gorgeouss ?? Sebab semua produk baju memang terbaikk.. Cun giler kott.. Tak percaya kata akuu ?


Tengok REVIEW first tentang baju kurung moden .. Sila rambang mata ea adik-adik & akak-akak sekalian..


REVIEW second pasal jubah untuk hari raya atau kegunaan majlis-majlis tertentu .. Tengokla tang manik diaa.. Ohsemm kannn!!


Third REVIEW .. Baju kurung lagi ... Design memang jarang ada di blogshop lain .. Tak percaya jugak ? Sila kelik SINI atau ke fanpage Suri E-Shoppe


Asyik dengan baju kurung .. Tapi kita puasa pon tak lagi .. Tak apa.. Korang boleh cuci cuci mata dulu.. Window shopping secara online .. Bila dah sampai masa , cukup gaji , berkenan , saiz pon ade , cepat-cepatla grab .. Jangan kempunan di siang hari .. Hik2 ;p


Kali ini kita review mengenai baju blaus .. Blaus kali ni ofkosla dari keluaran Suri E-Shoppe yang gorgeous tuu .. Tengokk bukan baju kurung je gorgeous , blaus  pon gorgeous okayyyy .. Sesuai untuk ke mana-mana majlis , special day dengan husband ke .. Sejuk mata husband memandang ..


Blaus dari material Chiffon .. Kalau rasa material Chiffon agak jarang kita boleh pakai inner di dalam.. Fesyen-fesyen jugak ea .. Aurat, jangan dilupakan.. Kita kaum perempuan :)


Dah dah.. Meh kita tengok Blaus Chiffon yang gorgeous tuuu ....:)











Macam-macam warna ada..
Kalau berkenan , cepat-cepat buat payment & boleh contact dengan owner di :

Fanpage -> Suri E-Shoppe
Facebook -> Suri E-Shoppe




#HAPPY SHOPPING semua
#SETIAP SENYUMAN ADALAH SEDEKAH
#SENYUM SELALU :))



2 comments:

teratak hati said...

Cantik2nya..mmg gorjes la..

baby lydia said...

salam kenal,dya follower sini iyer..jemput singgah blog ^^

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK