Friday, July 27, 2012

[REVIEW] Baju Kurung Online Murah by FEA Collection


Salam .. Hari ni hari Jumaat.. Genap kita puasa untuk hari ke 7 .. Korang steady lagi tak puasa ? Hehe .. Aku ? Mestilah steady .. Alhamdulillah .. Walaupun penat sebab tak buat apa .. Hehe .. Ha , tahu .. Korang da start carik baju raya kan ? Mana tak nya traffik mencanak sebab orang search baju raya je kot.. Hehe.. Tema warna apa tahun ni korang ? Family ktorang tahun ni tak tahu lah tema apa .. Tema campur-campur kot .. ;p

Jom usha baju raya .. Baju kurung yang simple .. Material diperbuat daripada high quality cotton vicose .. Corak jalu-jalur , kotak-kotak .. Simple je .. Jom usha and cuci-cuci mata di FEA Collection .. 



Jalur 


Kotak



Jalur again


Kotak besar



Kotak kecik


Kotak kemeja


*****


Simple & Nice je
Kalau korang berminat dengan baju kurung ni untuk raya tahun ni ..
Korang boleh la visit FEA Collection ..


Harga , size dan details semua ada di FEA Collection  ..
Boleh tengok-tengok dulu ..

Ada yg minat ..
Tengok saiz yang available ..
Kemudian buat payment & baju akan dihantar ke rumah ..


Prosuder yg simple ..
Jimat duit korang & tenaga untuk ke kedai mencari baju ..

Hehe..


Last one , kalau tak ada yg berkenan pon jangan lupa LIKE ea ..
Setiap LIKE itu adalah tanda sokongan


:)


#HAPPY SHOPPING


4 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

assalamualaikum..selamat berpuasa =)
sat gi nak gi skodeng baju kurung.hihi~

dyabunga said...

nasib baik dya baju raya dya dah siap..kalau tak dh g shopping online..

Ardini Humaira said...

bestnye akalu boleh beli.. dni tak muat nak pakai.. dah 8bulan preggy hehe

Nurlyla said...

tag awak kat sini :)

http://nurlyla-bloglist.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-akuuu-follow.html

kalau ada masa join lah ye.. hadiah pendrive utk 50 blogger terawal..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK