Thursday, July 5, 2012

[REVIEW] Baju Kurung Moden Design Terbaru 2012 by FEA Collection


Ehem.. Review dan terus review.. Ini semua sebab iklan berbayar taw.. Hehe.. FEA Collection ialah kedai online terbaru sangat terbaru dan baru dibuka pada bulan JUN.. Hari ini bulan 7.. Means baru sebulan okee.. FEA Collection menyediakan pelbagai koleksi baju kurung terbaru sesuai untuk modern muslimah.. Bukan sahaja baju kurung menjadi koleksi, bahkan pelbagai lagi barangan pakaian khusus untuk kaum Hawa.. Kaum kita la tuu.. Hehe.. Kaum kaki shopping !! Siapa setuju ? Sila angkat bendera LIKE di FEA Collection  .. Tak setuju pon sila angkat bendera LIKE jugakk.. Muchas Gracias :)


Sesi perkenalan diri selesai.. Apa lagi jom tengok produk .. Skrol kebawah ea kawan-kawan..


Baju kurung dari FEA Collection ini berkonsepkan modern muslimah.. Sesuai untuk mereka yang bergaya tetapi masih mahu mengekalkan ciri muslimah .. 

Material : Double chiffon full lining


Hijau pucuk pisang



Oren


Purple



Purple Pink
Macam theme blog i la ;p




Gray
Macam nak buat tema raya tahun depan je.
Untung-untung boleh buat 1 tema dengan Encik husband .. upsss ;p
(hari-hari sebut ini satu doa kan.. hehe)




Light Pink..
Comey jugak nih




Red
Merah menyala oh jantungku.. upss.. oberrrr ;p



Banyak lagi design.. Mesti korang dah penat skroll kan.. Hik2.. Btw, thanks kerana sabar :)
More collections, boleh la visit FEA Collection..
Say hai hai to the owner..

Nanti dia mesti reply balikk
Tak percaya, terai dulu.. ;)


Jangan lupa LIKE fanpage FEA Collection ea..
Lepas tu war-warkan di facebook ea..
Mana tahu dapat diskaun banyak sikit ;p



#HAPPY SHOPPING









2 comments:

Nur Aischa said...

wahhh semuanya csntik2. geram mata nengoknye. haha~

cik violet said...

@Nur Aischa grab la 1 buat koleksi raya :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK