Friday, May 22, 2015

Pengunjung Blog 341,343





Assalamualaikum..


Terima kasih kerana telah mengunjungi blog yang tak seberapa nih.


Sudah menerima kunjungan sebanyak 341,343..


Thank you alll..


:)

Thursday, May 21, 2015

Jom Bergaya dengan Kain Sulam Raya Tahun ni


Assalamualaikum

Koranggg... Tahun ni sudah ada baju raya keeee? Tak ada lagi?? Tak tahu nak pakai design apa raya tahun ni?? Ha, meh sini kita nak cadangkann..

Jom kita sama-sama bergaya dengan kain sulam untuk raya tahun ni nak? Sama tema tapi warna lain-lain.. Ok tak?? Hehe..

Kat sini saya nak update kain sulam terbaru dari Bandung.. Nak bagi korang rambang mata sikit.. Hehe.. Geram tengok kain-kain ni depan mata sebab semua warna cantikkkkkk.. Kang ada yang penuh almari.. 


*******************





















******

Haaa... Apa macam?? Dah rambang mataa? Haha... Baru upload dua design je ni.. PRADA COIN dengan LUNA ROSA... Nantikan design yang lain ea.. Lepas ni korang dah tak tahu nak pilih design yang mana.. Hehe..


Material untuk dua design ni COTTON IMA..

COTTON IMA TIDAK PERLU LINING
COTTON IMA TEBAL
COTTON IMA KAIN SEJUK
BEST GILER PAKAI KOTTTT..


******

TUNGGU APA LAGI??

NAK ORDER, TERUS JE WHATSAPP K


013.336.8770
019.641.4171





Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK