Friday, May 1, 2015

[REVIEW] Kain Sulam Terbaru, Cantik dan Murah Untuk Hari Raya



Assalamualaikum


Koranggg... Dah prepare baju untuk raya kee? Mungkin sebahagian sudah prepare sejak masuk awal tahun lagi.. Ada yang tak prepare lagii? Tak tahu nak pakai baju apa untuk raya nanti?


Apa kata cuba design kain sulam kami.. Kain sulam dari Bandung.. Material SEMISUTERA & COTTON IMA.. Best sangat..Kain lembut.. Mudah digosok.. Kalau tak nak gosok pon tak apa.. :)



Yang penting kain tidak jarang dan tidak perlu lining.. :)





**********

Antara design terbaru kami :)




Design : Prada Coin
Material : Cotton Ima

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A1-A6




Design : Prada Coin
Material : Cotton Ima

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A7-A11



Design : Luna Rosa
Material : Cotton Ima

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A12-A17



Design : Luna Rosa
Material : Cotton Ima

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A18-A22




 Design : Diva Rania
Material : Cotton Ima

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A23-A32




Design : Sulam Blocking
Material : Semi Sutera

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A33-A39



Design : Sulam Blocking
Material : Semi Sutera

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A40-A45




Design : Sulam Roda Melati
Material : Semi Sutera

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A46-A51



Design : Sulam Hibiscus
Material : Semi Sutera

Ukuran :
Baju : 2.5m
Kain : 2.0m
Bidang : 45inch
Kod Kain : A52-A61


**************************


Dan yang best lagi, kami telah mengeluarkan design kain sulam sudah BATCH ke 7!! Bermakna sudah 7x restock dalam masa beberapa bulan sahaja... Permintaan kain sulam sebenarnya terlalu tinggi.. :)


Jadi, apa tunggu lagiii!! Mari pakat ramai-ramai bergaya dengan kain sulam untuk raya nantii.. Tak sempat raya pakai time majlis kahwin pon cunnnn.. Hehe..


Macamana nak order kain sulam nihhhh??

Whatsapp jaa nombor kat bawah ni ea..


*****************
013.336.8770
019.641.4171
*****************





Selamat bershoppinggg ^_^




p/s : Jangan lupa follow IG kami @fea_beads

2 comments:

Umi Wish said...

cantik sulamannya tu
sesuai digaya di hari raya
masa pg bandung hari tu banyak borong kain sulam
sronok shopping sana

Princess Mimi said...

singgah sini sambil follow..do follow me back..Maybe ??

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK