Sunday, January 22, 2012

Peserta Giveaway 1st cik violet edisi kejujuran..Hehe



Hai..Berapa ramai yang tak tidur lagi..Sila angkat bulu mata..Hehe..Hari ini rajin godek-godek peserta Giveaway..Fuhh Terlebih rajin aku hari semua pasal GA kan..ehhhmm...


Aku dapati ada segilintir peserta main ting-tong ni..Ada yang tak add beberapa sponsor FB dan ada yang skip LIKE fanpage sponsor..Macam mana aku tahu, korang tok sah la tahu..Cepat-cepat LIKE fanpage sponsor ea..


Sponsor dengan senang hati bagi hadiah, apa kata korang support bisnes dorang kan..Win-win la..Kedua-dua belah pihak dapat advantage.. :) 


Aku bukan apa, tanamkan kejujuran dalam apa jua contest yang korang join..Kebanyakan peserta dikalangan adik-adik sekolah kan..Dari sekarang kene tanamkan sikap jujur baru hasil yang kita dapat akan berasa puas..Betul? 


Tak percaya cuba korang laksanakan sesuatu dengan sedikit ketidakjujuran, mesti rasa tak sedap hati bila sesuatu yang korang buat tu terhasil..Macam sia-sia usaha korang sebab tidak ada sifat kejujuran..Hehe..Just teguran...


Yang mana da ikut rule GA tu terima kasih sangat-sangat, maybe luck ditangan korang sebab berlaku jujurkan..Hehe..Doa banyak-banyak taw :)


Ape pon..Mana-mana yang terskip tu boleh la LIKE sponsor kat bawah nih :) Belum terlambat lagi untuk perbaiki kehidupan kita..Jangan terbiasa dengan sikap tidak jujur ea..parah nanti.. *peace*









Nak dapat hadiah free kan , jom kita LIKE & FOLLOW semua page dan blog sponsor..
Bagi mereka tersenyum lebarrr :)



2x bangle FEA Beads (WAJIB LIKE fanpage fb)
FEA Beads (WAJIB ADD fb)





1x inner neck 1x pashmina LOVELY SHAWL (WAJIB LIKE fanpage fb)






1x jersey dr  BANNER SHAHRUL (WAJIB LIKE fanpage fb)



2x shawl, 2x instant hijab dari  BUTIK ALEESYA (WAJIB LIKE fanpage fb)
BUTIK ALEESYA (WAJIB FOLLOW blog)




Tudung bawal dari MISSLADYANASHOPS (WAJIB LIKE fanpage fb)
MISSLADYANASHOPS (WAJIB FOLLOW blog)



5x Tudung dari BUTIK KYRA ASLI (WAJIB LIKE fanpage fb)



3x shawl dari BUTIK PINKKU (WAJIB LIKE fanpage fb)
BUTIK PINKKU  (WAJIB FOLLOW blog)




2x header dari SI BUDAK KURUS (WAJIB LIKE fanpage fb)
SI BUDAK KURUS (WAJIB FOLLOW blog)






10x item dari SYAZWANI BOUTIQUE (WAJIB LIKE fanpage fb)
SYAZWANI BOUTIQUE (WAJIB FOLLOW blog)



2x shawl dari RATU CHANTIQUE (WAJIB LIKE fanpage fb)




Tudung syria bawal, inner bawal dan tudung dian square 
dari NnHOUSE SHOP (WAJIB ADD fb)
NnHOUSE SHOP (WAJIB FOLLOW blog)


Blog Kerana Manisnya Epal

3x doodle dari CIK DIL (WAJIB LIKE fanpage fb)
CIK DIL (WAJIB FOLLOW blog)




Jersey dari ONLINE JERSEY MALAYSIA (WAJIB LIKE fanpage fb)



Shawl dari B to B Collection (WAJIB LIKE fanpage fb)




3x header dari BLOG SYAMIM NOVELIS (WAJIB LIKE fanpage fb)
BLOG SYAMIM NOVELIS (WAJIB FOLLOW BLOG)




NEW SPONSOR
Produk kesihatan dari GOJEZ HOUZ (WAJIB LIKE fanpage fb)
GOJEZ HOUZ (WAJIB FOLLOW BLOG)


Swingswing House

NEW SPONSOR
6 item dari SWINGSWING HOUSE (WAJIB ADD FB)
SWINGSWING HOUSE (WAJIB FOLLOW BLOG)

D'Shawlicious

NEW SPONSOR
1 colorblock maxi dress dari D'SHAWLICIOUS (WAJIB LIKE fanpage fb)
D'SHAWLICIOUS (WAJIB FOLLOW blog)



NEW SPONSOR
5x pouch beg dari SHUMIEZA COLLECTION (WAJIB ADD fb)


Coupleholic

NEW SPONSOR
1x shawl dari COUPLEHOLIC (WAJIB LIKE fanpage fb)
COUPLEOLIC (WAJIB ADD fb)











Nak tengok senarai peserta, tekan link bawah ni..Ada apa-apa problem contoh link blog korang tak ada or double link, sila inform ea..:)





Senarai peserta Giveaway 1st Cik Violet





Kalau nak order VCO, sila tekan link bawah ea :)




Promosi VCO cepat tawaran terhad ! 



p/s : Selamat bercuti kawan-kawan blogger semua :)



3 comments:

diella said...

donee :D

Mya Dixxeose said...

hehe.sys, sy lgsg xprsn ade sponsor belah ats2.patut la rse mcm sikit sgt hadiah.tp skrg dah like n follow sume dah :) tems utk entry ni.lau xprsn, xde la hdiahnye kan?hehe..

azyan nadzirah :) said...

okeyy , done all miss violet :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK