Monday, August 15, 2011

Tips untuk dapat anak kembar

Salam..

Ape pasal tajuk berkaitan dengan anak kembar nih.. Tak kawen lagi udah mahu pikir pasal anak...Dush..Dush..Agak-agak korang kan apa tips untuk dapatkan anak kembar ek?? Ada tips tak? Haha.. Jom terai tips terbaru untuk dapatkan anak kembar versi CIK VIOLET ea..Jeng .. jeng.. :


  • Carik suami kembar  

Ha , mesti susah giler kan nak cari suami yang ada kembar.. Kalau si jejaka pinang korang tu ada kembar terus terima taw..Jangan dok tangguh lagi.. Mana tahu untung nasib gen kembar melekat pulak dekat kau dan kau pon boleh pregnant baby kembar..Alolo..So, sweettt.... Haha.. Tapi jangan pulak kau goda pemain bola sepak nogori tu.. Aidil Zafuan n Zaquan Adha.. Kang kene pelempang dengan Rita Rudaini dengan Ayu Raudah pulakkk... ;p Tapi depa memang handsome la kan.. Lambat sangat korang ngorat tu yang terlepas dekat artis lagi tuhhhh... Jangan memain... 


Ada tak jejaka handsome kembar macam depa ni yang single..
Mau satu..
Haha..



  • Makan pisang kembar
Ha, kalau korang terjumpakk la pisang tu berkembar..Korang amek..Jangan kasi orang.. Korang terus makan taw..Tu petua orang tua kata kalau dapat makanan something yang berkembar , kemungkinan korang boleh dapat anak kembar jugakkk...Korang terai la kan..Aku setakat nih belum jumpak mana-mana makanan yang kembar la -_- ... Tu kepercayaan orang tua-tua la kan..Tok sah percaya sangat pon..




Rupa bentuk pisang kembar gini la kan..



  • Berdoa dan berserah
Seeloknya kita berdoa dan berserah kepada Allah..Kalau rezeki kita bukan anak kembar, kita kene lah terima seadanya kerana anak merupakan amanah tak ternilai dari Allah S.W.T... 




********************************



Saya sangat adore pada mama yang punya anak kembar -_-




p/s : Itu saja tips untuk dapatkan anak kembar versi CIK VIOLET .. Hehe .. Selamat mencuba..
p/s : Ada seorang blogger merangkap best friends aku memang teringin giler-giler nak anak kembar..Hehe..Cer teka? Tapi dia da kurang aktif berblog ;)

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

yeay.

laki org hensem

hehek

Sha said...

bley caye ke??
nanti bley aku amalkan..ahahah

*sukeee woo dpt anak kembar..kiuttt*

cik violet said...

@ nis ; ble nak tunjuk laki awk? hehe

cik violet said...

@ Sha : teraila..haha..ak pon suka wooo ;p

•´`•♥ »t3h4h«♥•´`• said...

teringin ank kembar jgk...

cik violet said...

@ teha ; ko da kawen..gi usaha .. hehe

tyka kipas said...

bestnye dpt ank kembar dan best klow ada kembar..

cik violet said...

@ tyka kipas ; tu la bestkan..doa2la dapat.. ;)

شافروني صفر said...

tak nak la makan pisang kembar nanti anak kembar siam plak ... susah tu ... :)

cik violet said...

@ شافروني صفر ; aah ek..kalau kembar siam..susah jugak..hehe

kembatolo™ said...

gua kembar. eh perlu bagitahu ke? HAHAHA okbai~

cik violet said...

@kembatolo™ ; semua org kenal kot kemba tolo..hehe ;p

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK