Thursday, August 4, 2011

Keywords paling panjang dalam nuffnang..

Update dan terooossss update..
Hehe..
Jangan pernah bosannnn ea...

Ha..Korang kan pernah tak tengok keywords dekat nuffnang..
Ala keywords tu kebanyakan orang carik dekat google then terkeluar la belog korang..

Macamamacam keywords yang aku dapat tiap hari..
Tapi ini keywords yang paling best dan paling panjang..

Cer tengok picta kat bawah ni..
Dapat detect tak keywords tuh..
Hehe..




"Kalau kita sukakan seseorang, jangan beritahu si dia.. Nanti Allah kurangkan rasa cinta padanya.. Tapi luahkan pada Allah, beritahulah Allah, Allah maha tahu siapa jodoh kita.."

Ha, pe kata korang search ayat tu kat google..
Ada tak senarai blog aku..
Hehehe...



p/s : actually..aku dapat ayat tu dari blog the other khairul :)


2 comments:

Mr.Oren said...

AKU masih xpaham...biasa la, pendatang baru la kata kan~

cik violet said...

@mr. oren ; awk tak paham ape ek? ce kasi details ;)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK