Tuesday, August 23, 2011

Pashmina Net? Ada yang minat lagi ke??


Suatu masa dulu pashmina net jadi kegilaan..Now nih aku tengok pashmina tu jarang ada orang jual samaada kat kedai atau bisnes online..Customer dah tak nak atau stok pashmina net tu memang dah tak da..Agak-agak ada lagi ke yang nak pashmina net tu ??



Gambar : Sumber


p/s : yang masih berminat sila komen..yang tak berminat pon komen napa tak minat. thanks all :)


4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tak pernah memiliki
dan tak akan
sebab net net kott

Umie Artoqiemie said...

santik2.. tapi, x reti nak atur pakai pashmina ni.

cik violet said...

@ Anisa Hang Tuah ; sensitif dgn net ke nis? haha

cik violet said...

@ Umie Artoqiemie ; rasenye pakai sme cam pashmina biasa ;)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK