Wednesday, August 10, 2011

Kawan alam maya jemputlah datang ke rumah..Kita buka sama-sama ea .. :)

Seronok jugak join SEGMEN BEN ASHAARI KENAL BLOG
Walaupun penat tapi berbaloi-baloi..

Tak kesah orang nak follow ke tidak tapi aku boleh tahu kewujudan blog yang aku tak pernah tahu..
Sambil2 tu boleh kenal even indirectkan..
Kawan alam maya..
Hehe..

Salam kenal ea..
Jemput la singgah ke CORETAN HATI
Nak jemput makan tengah puasa..
Nanti time berbuka aku jemput korang datang ea..

Meh la ke rumah..
HAHA..


*******

Rumah saya buruk je awak..
Kalau awak nak jugak datang rumah saya..
Awak google la..
Carik kat google satelit..
Konpem ada nampak rumah saya awak..
HEHE







;p



p/s : Da la mau rest kejap.. :D ( dan dan nak bersaya awak bagai..haha)

10 comments:

*angiN hilang tanpa hUjan* said...

sungGuh pink rumah awak...
sure baju raya pon pink jugak..huhu

http://anginhujan.blogspot.com/

peachippo said...

hehehe..cantik nye rumah awak,ala2 ingeris style..:)

p/s :betol2 jgan rebut folower,biar folower yg tertarik nak polo blog kite :)

Princess Feyqa said...

wah ini bukan buruk tapi cooooooool gilew haha

syahirooAhmad said...

agak2 laa. semua nak pink.. :)

cik violet said...

@ *angiN hilang tanpa hUjan* :

baju raya konpem ade 1 pink..hehe

cik violet said...

@ peachippo ; inggeris style dlm mmpi je awk..heee..betol..xpayah nak cakap i follow u follow me..haha..

cik violet said...

@ Princess Feyqa ; cool ke..heee..thanx ;D

cik violet said...

@ syahirooAhmad ; ofkoslaaaa ;)

Gadis Butterfly said...

cantik nye umh pink...
i like....

Anonymous said...

:D

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK