Monday, August 15, 2011

Kasut untuk konvo UKM !! Ada promotion di CORETAN HATI !! Lai lai..





Walaweyhhhh..Kat belog aku ada promosi nih..Meh..meh datang dekat..Jangan jenguk dari jauh je awak..Datang dekat..Tengok sini..Kasut kualiti baik woo..Dijamin kalau pakai konpem tak jatuh dari pentas..Upssss...Motip?? HEHE...



Actually..Aku baru je usha-usha nuffnang walau nuffnang dah jarang nak bagi BE..Aku tetap usha la jugak..Yeala kan Nuffnag tetap di hatikuuu..HAHA..Gi godek-godek kat keywords..Ada keywords pasal  "kasut konvo untuk UKM"..Eyh..Ada jugak yang search google nak carik kasut konvo ek..HEHE..Mesti graduated UKM nih..Tapi motip letak sekali UKM ..KENAPA?? Hehe..Tapi keyword tu terus terjah belog aku..First rank lagi..Tak caya?? Terai la google dengan "kasut konvo untuk ukm" .. Keluar cerita yang mane ek?? JOM TERJAH ENTRY LAME AKU !!!!



Ow..Keluar entry nih.. DA NAK KONVO RUPENYA.. Time tu pon aku tengah carik kasut.. HEHE..Last-last pergi beli dekat JUSCO je..Itu je yang mampu..Dah setahun yang dulu aku konvo..Next year konvo lagi !! Phewww...Serius sangat tak sabar..Tapi kan..Tapi kan..Kene lalui saat-saat tesis..Owh tidakkkk!! Huhu..Please pray for me rakan-rakan blogger ek -_-


Bila aku search keyword tu then klik image..Inilah hasilnyaaaaa : 








ni pon ade ke?? HEHE..


Nasihat aku la kan..Cari kasut yang selesa..Kalau tak biasa pakai heels janganlah kau memandai pakai..Kang jatuh terpijak kain depan orang ramai kau jugak malu kan..Pakaila wedges lebih stabil..Nak pakai yang bertutup lagi bagus..Sopan..Gambar atas stage pon nampaklah cantek kan !! Pastikan korang senyum sepanjang atas stage..Masa jalan pon kau senyum taw kalau nak dapat gambar konvo yang superb..HEHE..


Tips tak rasmi dari CIK VIOLET untuk korang yang bakaal konvo bulan September nih..Fuhhh...Mesti eksaited kann !! Gerenti..Heeee...



TAHNIAH KORANG !!



p/s : Adik pon konvo gak bulan 9 nih..TAHNIAH ANGAH !! Senyum lagik..


4 comments:

Princess Feyqa said...

excited bler dgr ayat konvo heee relax otak kan heheee

Umie Artoqiemie said...

semua high heels.. ohhh

cik violet said...

@Princess Feyqa; terlalu excited..haha

cik violet said...

@ Umie Artoqiemie : hehe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK