Wednesday, August 3, 2011

nuffnang beri duit raya RM5k..wow !!


Nuffnang owh nuffnang..Bestnye nuffnang kasi RM 5k sebagai duit raya.. Ni yang sayang nuffnang banyak2 nih..Bolehla beli baju raya, kasut raya, handbag raya, shawl raya...Seronokkknyaaa dapat shoppinggg.... 


Tapi kann..tu anganangan je sebenarnya..Siapalah saya nuffnang nak kasi 5k..Nak update belog pon malas tak malas je..HaHa..Sebenarnya RM5k tu amaun yang cik epal dapat..Giler ar kan..Jeles woo..Nak cecah RM 100 pon semput semput..Hehe..

Btw..Tahniahlah cik epal..Bolehlah menternak lemak lagi..Upss..Bulan puasa ni..Kene kurangkan ternak ea cik epal..Hehe..Eyh..beria-ia aku nasihatkan cik epal tu, ade ke cik epal tu nak baca blog picisan aku nih..HEHE..Kalau cik epal terbaca.."Hai, selamat berpuasa, duit raya dari nuffnang tu share-sharela ea..Hehe.."

Toksah la nak berangan puasa-puasa ni..Jomlah cek earning masingmasing kat nuffnang..Dapat berapa la ea......................




Sekali nak bukak nuffnang, keluar macam picta kat bawah nih laaaaaaa.....




Ku keciwa tak dapat nak cek earninggg..Alaaa..tapi berapa la sangat earning tuh..Kalau beriban berkobarla jugak nak cek..Haha..Tapi kan nape nuff asek server down je..Rasanya..dari semalam bukak gini kot..Aissshhh..Sempena puasa ni line sesak ke...

Hmmm...Ape pon kita tunggu je la nuff ni oke..Pastu baru cek balik earning..




p/s ; bila nak rasa duit beriban nih...


4 comments:

..hizamirahim.. said...

hehe.
saye pon x mampu.
:B

cik violet said...

sy konpem tak mampu..hehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

walaupun tak sebanyak cik epal sampai 5k , tapi Tia masih dapat .. cik epal dah lama .. so , mungkin dia layak dapatkannya :D

cik violet said...

insyaallah tia boleh jadi macam cik epal ;)

good luck ;D

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK