Friday, August 26, 2011

Cool tak blog aku?? HAHA .. [Tutorial border Sidebar]





Cer tengok blog aku sekarang...Suci bersih tak?? Haha..Senang terus background kaler putih..Da la nampak macam suci je..Bersih pulak tu kan..Tapi stil nampak serabut..Betol tak? Kalau kau rasa annoying giler tengok nuffnang terapung tuh sila tekan button close taw..Kalau korang suka giler tengok terapung, biakan la dia terapung dengan aman kan..HAHA...



Cer tengok lagi..Title untuk gadget..Ada perubahan tak?? Simple dimple tak?? Terlalu simple kan..Dan aku suka benda yang simple tak payah semak kepala nak pikiaq taw..Huhu..Itu pon setelah berusaha keras tengok tutor blog EMPAYAR BINTANG TIGA dengan blog WIWIE SAZALI



Terima kasih sangatsangat sebab buat tutor tuh..Memang berguna gak ea kalau buat tutor nih..Harap aku buat tutor? Lima tahun lagi agaknya..Kui2..Lepas ni target buat header sendiri..Header sekarang nih pon masih mengharap orang buatkan..Tapi kalau masih ada yang sudi buatkan header tuk aku satu alangkah rasa seperti dunia ini aku yang punya...HAHA...Full stop dreaaaamingggg laaa pleaseeee... ;p


coretan hati



5 comments:

Umie Artoqiemie said...

aku suka perubahan ni.. suci murni je..

cik violet said...

@ Umie Artoqiemie..hehe..thanks umie ;)

EastbulletdotCom said...

smart2.. sidebar kalau takde border akan lebih smart jika content dalam dia ada image2/something yang menarik..

bila content penuh, dengan line2 sana sini boleh pening kepala..

~came form SB~

eastbullet's blog

syahirooAhmad said...

putih beb... macam kempen pemutihan tu. haha.. :D cik violet yag fames!

D.A.Y.A.H said...

abih cite..kaler putih..xgadoh bckground corak2 dah..
simple mimple..loading pon xlame..

thumbs up..:)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK