Monday, August 8, 2011

Ada masalah.. huuuu... Berkaitan dengan lappy & pc..


Salam 8 Ramadhan..

***

Kawankawan...I really need ur help..
My lappy ada masalah..

Bila on, tiba2 je skrin bertukar jadi gelap...
Huuuuu..

Korang tau tak sebab apa ekk??
Skrin bermasalah ke??
Huuuu..

Lappy tak pernah jatuh atau terhentak apa2..
Tapi kenapa skrin tiba2 gelapp..
Huuuu..

Serius,
Siapa yang tahu..
Tolong ekkk...
Before tanya kat cc , mau tanye korang dulu...
Huuuuu


mood : cedihhhh..huuuu


Sekarang online pakai pc..
Ni pon maslah gak..
Kadang tiba2 heng..
Mouse tak gerak..
Ape problem ekkk??



P/s : siapa yang pro...tolonglah hamba ;(


10 comments:

Belle Membebel said...

laptop ape skrin gelap tu? b4 ni ok ke?klu tak windows, bese nye skrin tu. kne tukar lah.
yg pc maybe dh berat or ade virus, need to format.

NANAstoryy said...

nana pena jadi cam tu, tak silap nana screen prob. Selalu onl lame sangat heh?

mary ann ;) said...

skrin laptop rosak rasanya..

laptop my sis pon jd mcm nie..tetiba je skrin gelap tp still on..

penyelesaian terbaik, hantar ke kedai jelah untuk tau apa mslh sebenarnya.. ;)

Salim Harmanain said...

kalau laptop tu skrin problem kot...

kalau PC yang hang ni biasa nya ada virus..

tp tak tau la...hamba pun bukan pakar ..sekadar memberi pendapat ^^

Farhana Jafri said...

well, my friend prnah ckp yg liquid skrin tu dh kering.. so, pg je antar kdai pastu gtau probs.. nnti dy tmbah liquid kat skrin tu.. :)

cik violet said...

@Belle Membebel ; i guna laptop compact..yup before ni ok je..xde masalah ;( tu la gayanye kene tkr kene anta kedai..waaa...

oww..y pc tu sbb berat eh..thanx a lot ;)

cik violet said...

@NANAstoryy : agaklame jugak la on9..hee

cik violet said...

@mary ann : aah skrin tbe2 glp tp stil on..same prob with ur sis..huhu..
aah..kene anta kedai la..thanx :)

cik violet said...

@Salim Harmanain ; Ha??? virusssss?? adehhhh...agaknye la..ptt heng je..huhu

cik violet said...

@Farhana jafri ; owhh..perlukan liquid eyh..thanx a lot bgtaw ;)

tak penah taw before nih..huu

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK