Friday, August 5, 2011

Petang petang menunggu buka puasa..Follower ke 450 adalah Blog Popoi ;)

Salam petang jumaat..
Wahhh..lemaunya badan petang2 nih..
Boring pon ada..
Tapi sekarang ni sepatutnya meja da penuh dengan makanan buka puasa kan..
Emm..
La ni tengah terkial-kial pikir mau masak apa..
HEHE..

Korang semua masak apa?
Kasila cadangan..
Ke beli kat bazar jeeeeeeeeeeeeee....
Hehe...

Wahhh...
Follower da 450..
Terima kasih kepada blogger yang sudi follow blog picisan aku nih.. ;)

Tahniah kepada Blog Popoi yang sudi menjengah dan memfollow..
Jom ramairamai serang Blog Popoi sementara menunggu buka puasa nih..

:)






p/s ; korangggggg...especially girls blogger..minat tak dengan rantai jenis ini??


Kalau berminat, jom like and pm di page ini



1 comment:

Popoi said...

aip!! tq yer!! heeee ^_^~

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK