Monday, October 31, 2011

SPAM BLOG



Korang 
Pernah kene tak?
Bila orang komen entry kita
Lepas tu komen tu masuk dalam spam

Kenapa ekk?
Stil tak dapat nak solve
Huhu


Ada gak komen mengarut entah datang dari mana
Tu wajarla masuk spam


Tapi sometimes ada jugak komen yg aku rasa boleh membina
Tapi kenapa masuk spam jugak ehh?


Tertanya-tertanya
Help me bloggers !


Contoh komeng masuk dalam span
Eh span plak
SPAM la
Malas delete huruf n tu
Kih2


[Tumbuk gamba kasi gemok]


Kau baca komen bawah nih
Berjela
Dia bagi link untuk up traffik
Boleh caya kaaa?




[Tumbuk gamba kasi gemok]


Aku malas nak kelik
Takut kene virusss laaa
;(




p/s : Tolong aku siapa yg taw ea. Senyum mengharap.



7 comments:

Nyamuk Terbang said...

dpt gk td
dri anon
tpi trus dlte

syahirah said...

cant help u :((

xpernah experienced..

Ct Aja said...

alamak nak tolong tapi tak tahu...

cik violet said...

@ Nyamuk Terbang @syahirah @ Ct Aja : msg2 xtau ke? huhu..help2..

AcidFlynN Wraith said...

penah dapat komen yang terus ke spam. tapi ni rasanya dari sistem tu sendiri la sebab yang jadi pon org yg register, tapi rasanya takde effect apa. hehe sistem ni kadang2 benggong sikit so jangan duk ikut sangat hihihihih

cik violet said...

@ AcidFlynN Wraith ; ow yeakea..mknenye bkn virus ke ap kan..risau virus je..huhu..btw.. thanks :)

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK