Monday, October 3, 2011

Adik-adik PMR, goodluck :)





Esok nak PMR
kiranya aku pangkat akak la kan



akak nak wish goodluck kat adik-adik yg nak PMR esok
walau adik-adik semua da jauh dari alam maya kan



maklumlah nak fokus untuk last minit punya study
nak tidur awal malam ni kasi segar esok pagi



buat baik-baik ea adik-adik semua
jangan ingat PMR tak sepenting SPM



dengan PMR itulah pemula adik-adik sebenarnya
tak percaya?
sampai masa dimana adik-adik da berada pada tahap akak sekarang mesti akan percaya



pada tahap ini adik-adik akan mampu tersenyum
walau belom tentu masa depan kita macamana




tapi rasa lega da harungi semua taw
mula dengan kemasinan kepahitan
telan je semuanya
untuk mendapatkan suatu kemanisan 


stil tak percaya?
takpe..
janji esok buat sungguh-sungguh ea



sebab tiada sebarang kejayaan tanpa kita bersusah dari bawah :)



Adik sepupu AHMAD FIKRI ANSORI,
wish you goodluck !!
mencari seorang doktor dalam keluarga..
insyaallah
U can !!






p/s : mood teringat dengan sekeping kertas menjadi punca saya berada di tahap kini. syukur. senyum.





2 comments:

Ashiya Mizuki said...

hahaha..kenangan lame kembali terimbau kn.. da beberape taun berlalu ;p

good luck jgk tuk kezen kamu tu ya..

kakchik@ella said...

Gd luck utk kezen cik violet, yg lain2 dan anak KC juga ..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK