Wednesday, December 15, 2010

Segmen : Jom Kita Berkenalan



Yeay..Abg Ben kembali dengan segmen baru..Before nih banyak gak segmen yang abg Ben buat, tapi sumenye tak dapat nak join sebabnya berjauhan dengan internet..Broadband pon tak da nak dibawa ke mane2..Bergantung penuh pada wireless kat umah...


Ok, jom start : 


1. Letak header blog BEN ASHAARI

BEN ASHAARI


2. Bila mula buat blog?

--->> Sebenarnya terjebak dalam blog nih masa tahun 2008, tapi bergerak aktif awal tahun 2010..Sejak tahu macamane nak guna nuffnang, baru la aktif..He he..


3. Jumlah follower sekarang ini..

---->> Alhamdulillah..Da capai 198..Sebelum nih jangan harap nak cecah 100..Tapi dengan berkat blogwalking, pencapaian semakin baik walaupun nak di compare kan dengan follower blogger len yang da beriban tu, aku pasti yang terendah...Tapi, usaha perlu ada tuk setaraf dengan blogger len kan? ;)


4. Berapa trafik harian..

--->> Tak banyak la..Kalau rajin bw, dalam 50 ke atas..Kalau langsung tak bw dalam 15 ke atas je..hoho..


5. Sehari berapa entri?

--->> Tak tentu..Kadang 1..Kadang 2..Kadang 3..Ikut mood..Ikut idea yang datang..Hehe..Rajin update tu yang traffic tak bapa nak tinggi.. He he..


6. Satu blog yang suka baca..

--->> Konpem2 la abg Ben..Entry pon banyak..Kadang tu tak sampai seploh minit, da update yang baru..Wow!! Tabik tabik..Kadang kita nih merangkak rangkak lagi nak buat entry kan..Hoho.. 



Blogger yang tinggalkan jejak di coretan hati..Aku mahu mengalukan kedatangan kalian dan Doozo Yoroshiku Onegaishimasu... ^O^




9 comments:

nana cHan said...

hehe. betul2. klu abg ben, asyik ada je idea yg muncul kan

cik violet said...

abg ben terlebih banyak idea la..segmen ni pon boleh dijadikan citer..memg kreatip ;)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan

misz nana said...

selamat berkenalan dari nana :)

jemput2 lah ke blog nana :D

mary ann ;) said...

konichiwa~~~hehe
selamat berkenalan yaa ;)
jom singgah belog saya jugak ;)

Cik Hasnah said...

Salam kenal..
Teruskan blogging taw..
Blog BA byk bg inspirasi kan??

ayin said...

salam berkenalan... saya datang sini... saya follow sini... walaupun saya tak secreatif bro BE, harap sudi singgah dan follow blog saya eheheheh

http://twoplusoneandmore.blogspot.com/

I-nie91 said...

salam perkenalan,.sy telh folo awk,.
trime kasih pada abg ben,.=)

Lulu caldina said...

rajin ikut segmen En. Ben..
good luck...

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK