Friday, December 17, 2010

Header Paling Cun 2010


Korang nak tahu ini lah header paling cun tahun 2010 yang pernah aku buat..Muahaha..Cun kan? Cun kan? Iyeakan je la..Untuk menyedapkan hati aku yang tengah berbunga bunga nih sebab konon da pandai buat header blog...Hehe...


Padahal burok giler header nih kan...;p Tapi, berkat buang tebiat aku malam ni yang dok pi godek2 kat photoshop tuh, ini lah hasil terbaik bagi aku la..Bagi korang konpom la sangat tidak cantik kan..Haha..Korang semua lagi tererr merer dalam edit photoshopp..Aku je baru merangkak nak belajoo..Macam baby baru bertatih nak jalan kan..Itu lah aku..Haha..


Actually, ini header sementara kononnya..Aku da tempah 1 header kat cik adik manis nih..Namanya Myra..Hasil tangan cik myra nih boleh tahan..Tu yang aku pon terpikat dan terorder la kat dia..Eh, bukan terorder..Da memang order pon..;p Nak tau, cik myra nih penah hasilkan header tuk Fatin Liyana..Korang mesti da kenal Fatin Liyana tuh..Fashionista oke..!! Suke giler tengok dia..Sebab dia berani berfesyen..Tabik same dia lah!! Kalo ada yang tak kenal tuh..Memang nak kene babab nih..Aiyaaa...


Wahhh!! Tak sabar nak tengok hasil cik adik manis tuh... ;p Myra, buatkan yang paling cun k.. ;) Sape2 yang tengah penin nak carik header, jomla beramai-ramai tempah dekat cik adik manis myra...Hehe..



Suara Bisik Bisik : Macamana nak dapatkan idea supaya kita kerap update blog?? Jawapannya : Banyakkan membaca ea..Hehe..( Tanya sendiri, jawap sendiri..Ape da ;p )

2 comments:

myravea said...

hehehe..time ni sure blom siap lg header 2 kan kan..but now da siap da..take a look dkt inbox fb tau yunk! hehe :)

Hezesuze said...

ok latuh uols...janji uols suke header uols ni udahler..dulik apa org nak kata huhu

sejuk mata weols pandang header uols nie...pink gediks tetap menajdi pujaan haha

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK