Tuesday, December 28, 2010

Saya Blogger Selangor

Salam petang selasa..


Jom join Kategori Sahabat Blogger Mengikut Kategori.. Sini meh KLIK..


SAYA BLOGGER SELANGOR.. 


Macamana korang nak join??

Follow je instruction kat bawah nih..Hehe..

Senang saja, anda perlulah membuat entri yang mengandungi:
  1. Tajuk entri : "Saya Blogger Pahang" - sila gantikan nama negeri anda
  2. Link ke blog ini - wajib 
  3. Nama anda - nama manja atau glamer
  4. Status anda - sudah kahwin ke belum, anak berapa ramai, isteri berapa orang, heheh..
  5. Cara hubungi - contohnya Facebook dan twitter, email boleh juga (mana tahu kalau ada orang nak panggil masuk tv atau suratkhabar). no telefon tidak digalakkan.
  6. Daerah/Jajahan - di mana anda tinggal
  7. Tempat tinggal - jangan bagi alamat seperti dalam mykad pula, cukup sekadar bagi nama kampung, taman, felda, atau estet mana.
  8. Apa yang menarik di tempat anda - contohnya ada gua ke, ada lombong emas ataupun ada puteri bunian. heheh..
************************
  • Tajuk entry ; SUDAH
  • Link ke blog ; Akan link kan sudahnya entry ni selesai
  • Nama ; Cik Violet - owner Coretan Hati..  Violet Chem - nama di muka buku
  • Status ; Hak milik kekal Dia , Hak milik tetap mak bapak , 
  • Cara Hubungi ; Adeh, agak2 ade ke yang nak interbiu cik violet yang tak brape nak feymes nih.. Hehe.. Mau hubungi ? Cukuplah di blog plus muka buku.. Twitter?? Search saja Violet Chem , Oke? 
  • Daerah ; Shah Alam 
  • Tempat Tinggal ; Itu Shah Alam jugaklah..
  • Apa yang menarik ; Apa yang ada kat SA nih.. Ntahh.. I-City yang dok sume orang mau bgambar.. Lagi Apa yang menarik.. Muzium? Owh menarik kah? Ha, nak tau ape yang menarik kat Shah Alam.. Aku jemput korang sume pakat ramai2 gi Shah Alam.. Aku belanja , tapi sendiri2 bayar ?? Ada berani?? Hehe..


Jom pakat ramai ramai join..Ley banyak kenalan..;)
Moh ler kita pi kat blog pilihan Malaysia nih..

2 comments:

.vna erman. said...

nice blog ;)
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

cik violet said...

da follow ;)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK