Thursday, December 30, 2010

Skandal terbaru Khairul Fahmi Che Mat -KFCM-


Semua dok cite pasal KFC Malaysia..Eh , bukan KFC kentucky tuh.. Ni KFC bikin panas bikin hot dan bikin kegilaan wanita wanita kat Malaysia skrg nih.. Dia lah KHAIRUL FAHMI CHE MAT..

Fofular youuuu... Kalah CR.. Eh , motip CR.. Haha..

Ni lah KFC yang dok sebut sebut tuh..


Da ramai yang bercerita kan..
Aku dok tumpang tempek je la.. Hehe..


Nak tau citer hot pasal Khairul Fahmi nih , moh ler kita terjah CIK ELIA aka gf KFC kat belog Cik Elia tu ea.. Malam semalam gi lawat blog cik elia tuh , follower baru dalam 900+ , pagi tadi bukak lagi , wow!! Da mencanak sampai 2k beb.. Tadi bukak lagi da mencanak canak sampai ke gunung , dah 4k.. Fuyoo!! Automatik cik elia nih menumpang fofulariti KFC la nampaknya.. Hehe..


Aku pon tumpang gembira la dengan 1 malam je Cik Elia da feymes amous dowhh.. Haha.. Dan tumpang gembira jugak semoga hubungan cik elia dengan khairul fahmi nih sampai ke jinjang pelamin hendaknya...Amiiiinnn ;)


Nah gambar aku curik dari GOOGLE.. Hehe..



7 comments:

Hezesuze said...

jadi aweks pun kene tempias/aura kfc nie huhu

fofuler dia skrg..

Ashiya Mizuki said...

encemY KFCM nie...adoi..pengsan jap.. =)

Mohamadazhan hjDesa said...

ala..ada 3 kekosongan lg utk sapa2 nak jdi bini Apex.leh top jg nnti.hee

cAmca Dan GArpu said...

waah..gosip2..ahks

zOuL_iMMe said...

jeles sungguh..semua blog citer pasal dia..haha

Cikbelog said...

semoga deme ni berbahagia hendaknya..cewahh ..hehee

Hana Lockheart said...

hihi.. baru je post pasal cik elia jugak semalam... dia chumel ... macam saya. hahahaa

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK