Monday, December 20, 2010

Gojesh in Orange Contest


Cik mera zati menjemput aku untuk join ini contest..


Wahh..Macam best kan..Sementara tak de entry tuk hari ini, suka suka join ini contest..Yeayy!! Thanx cik mera zati sudi tag ea..;)

Syarat2 :

 - Follow rubyzaizi.blogspot.com dan en boifinya adamhafis.blogspot.com

 - Letak banner sudah..Letak banner di sidebar..Aku letak di page contest ea cik ruby ;)

 - Ha, contest ni kene tepek gambar kita sendiri tapi dengan syarat mesti ada elemen kaler oren..Tak kesah la tudung ka..baju ka..dress ka..Janji oren..Pastikan oren tuh paling menyerlah oke!!..Godek punya godek terjumpa picture nihhh..Mau pertaruhkan yang ini...  



--->> Cerita tentang gambar..Gambar sudah menceritakan segalanya..Kita sebagai pelakon dalam gambar..Eh, tu mengarut sekejap..Hehe..Gambar ni masa raya tahun bila entah, 2007 kot..Lame kan..Harapnya cik ruby terimalah gambar yang agak 3 tahun ke belakang nih..Hoho..Si budak kecik tuh anak buah merangkap anak abang sepupu..Cukup la kot..

--->> Pasal warna kegemaran..Tak laen tak bukan..Purple merangkap ala-ala pink..dan warna merah yang tak bapa terang..Suka jugak kaler hitamm ;)


 - Mau anta sekeping je ;p
 - Tag 6 orang..Wahh..Banyaknya mau tag..

11 comments:

Bella ♥ said...

walaweh! tq ye! hikhik. tapi takde set in orange lah. huhu sedih :(

cik violet said...

carik2 sampai dpt bella ;)

::fatihahanapi:: said...

cantek..gud luck yo :)

::fatihahanapi:: said...

cantek..gud luck yo :)

I-nie91 said...

terima kasih tagm,.=)
nk carik pic oren jap,.=)
huhuhu

Nur Amira Ramli said...

trimas tag! trharu neh..huhu.. tp x de set oren laa..jap try godek2..:)

viohbpstudent said...

haha mekaseh ye cik violet :)

cik violet said...

fatihahanapi: thanx a lot! ;)

cik violet said...

I-nie91 ; same2..slmt mcari ea..hehe

cik violet said...

Nur Amira Ramli ; alamak! tharu ke? hehe..alaa...godek la mesti ad tuh..;p

cik violet said...

viohbpstudent ; same2..;)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK