Tuesday, December 28, 2010

Kegilaan Terhadap CityVille


Esok kelas untuk sem ni akan bermula.. Tapi bermula saatnya petang tadi, 1 kegilaan telah muncul dalam hidup aku.. Dulu aku pernah tergilakan Beckham..Adore dia.. Rambut Beckham.. Sume lah.. Tak percaya?? Tengok Entry nih.. Sudah citer pasal Beckham, aku pernah minat pulak dekat si kecil yang kiut miut nih.. Cleopatra Stratan.. Lagunya kalah orang besau taw.. Entry Kegilaan Terhadap Cleopatra Stratan.. Memang kaw2 la aku pasang lagu dia sehari suntuk.. Hehe.. Skang nih da tak bapa nak pasang da..;p 


Ha, now nih.. Ada kegilaan baru.. Sememangnya aku nih pantang orang invite menatang sume game dalam facebook tuh.. Addicted weyhhh!! Starting dengan PET SOCIETY, berterusan dengan FARMVILLE, FISHVILLE, CAFE WORLD... Sume tuh penah aku addicted.. Sanggup bersengkang mata tak tido demi game game sume tuh.. Tang belaja bila suruh bersengkang mata, memang la fail.. Haha.. Da tuh semua game tuh tinggal kenangan.. Aku tinggalkan mereka sume gantung tak bertali.. Muhahaha... Kejam tak aku..!! Sket je kejamnye..Hehe..


La nih, kegilaan aku kat CITYVILLE, mulanya aku memang tak pandang pon.. Sebelah mata pon tak.. Ntah napa tibe2 petang tadi tergerak hati nak accept sume invite dari geng2 facebook yang dok men game tuh.. Aku pon layankan je lah.. Seronok pulak.. Haha.. Bila da seronok, konpemla nak bukak hari2kan.. Yeala..Nak jugak kejar level budak yang da men sampai level tinggi tinggi tuh.. Tergugat aku.. Ececece....;p





Ni la bandar cik violet.. Lawa tak?? Lawa tak lawa sangat la..Yeala..Baru level 8 kan..relax dulu..;p



K la nak continue men, chow  chin  chow !!! ;)




Suara Bisik Bisik ; Esok kelas start sudah.. Dari kul 10-6.. Gamaknya kene tdo awal la ek.. ;p

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wahh
bestnye kamu..

nis lak block sume game kat fesbuk
huhu

AIMAN said...

japgi ketagih lagi ler.. haha

Anarm said...

sama la kita.. mula2 tu saje nk try2 tgk.. sekali dah termain, terus melekat.. hari2 mesti bukak tu.. hehe..

cik violet said...

anisa ; rugi ar blok..try ar men..konpem melekat..hehe

cik violet said...

aiman ; memg da ketagih pon..hahaha

cik violet said...

anarm ; memg..ni da gian pon..haha..

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK