Saturday, November 6, 2010

6 Buffered Earnings.



Tajuk entry mesti la gempak kan. Nak nak pulak bila cerita pasal buffered earnings. Hati berkobar-kobar bila setiap kali masuk website nuffnang nih.

Alhamdulillah, rupanya blog coretan hati nih masih layak menerima buffer kan. Enam pulak tuh. Syukur. Dua dari iklan DIGI. Dua dari Nokia. 1 pizza. dan 1 lagi dari Bank Islam. Thank you NUFFNANG!!



-Gambar sebelah kanan terpaksa dikaburkan atas sebab sebab tertentu-


Ha, korang!! terbeliak mata tak tengok nih? blink blink kan. He he. Bukan niat menunjuk di sini. Tapi hati ikhlas untuk berkongsi dengan korang semua. Yang rajin jengah jengah blog ini, terimas banyak banyak. Blog ni sudah tentu tak segah blog otai otai macam blog :




(teruja beb tengok eyriqazz dapat cek RM1k dari nuffnang, KLIK SINI)



kan? ;)


Dorang memang sudah tahap otai dan boleh dikategorikan sebagai pakar blog.
Follower beriban riban.
WOW!! ;)


Ha, ni korang korang yang suka terjah blog aku kan.
Thanx a lot korang.
Sayang korang.
Mmmuahx.
hahaha..



p/s : Tapi mana cik ashiya, xde dalam senarai list reader pon. xjengah ea. Dia sudah punya ramai peminat kot. He he.



23 comments:

cik EPAL said...

banyaknya BE. ni mseti beriban ni kan??? heeee.

Ashiya Mizuki said...

ha?? di mana saya?? konpius deh.. wah, banyak gilak ar BE die..share2 r..huhu

misz myza said...

banyak tu.. pe lagi.. kasi traffic naik.. hehehehe..

.hana. said...

BE tu cmne nak dapat??
xreti lagi la dgn nuffy nih huhu~

HAZWAN17 said...

eh hazwan17 ade lah dalam pic tu hehehe.banyak tu BE blog ni best2

eewana said...

blh banje pizza la pasni..da kaye tu..hehhe

eewana said...

leh banje pizza la pasni..da kaye tu..hahha

eka & t.or.r.e.s said...

WOW ! congrats =..=

ZACK ENTRY said...

mesti penuh duet poket ni, nak mintak belanja boleh? =P

♡ Sutera Kasih ♡ said...

bilalah sy nk ada BE hehe..xpala dpt BC pun jadikk lahh :P

*Burger Cheese (BE)*

Mama Kembar said...

wah banyaknya BE. congrats dear! mama satu pun blum ada huhuhu...

violet VC said...

cik epal komen d blog saya?? owh terharunya..hehe..

xde sampai beriban cik epal..sejemput je baru ;)

violet VC said...

cik ashiya : tu la konpius..di mane anda? hehe..owait..share nanti ek ;)

violet VC said...

misz myza : jomla jengah blog sy..bole btmbh2 traffic..hehe

violet VC said...

hana, BE ni dapat bergantung pada survey y kte buat..

cuba carik tutorial dr blogger otai ea..hehe

xpon terjah la cik epal tuh ;)

violet VC said...

Hazwan17 : aahla ad jugak..thanx tau..;)

violet VC said...

eewana : alamak, blom kaya lg la..heee

violet VC said...

eka : thanx a lot ;)

violet VC said...

Zack ZE : heee...belom penuh lagik..da ckup penuh nanti akan share..dun worry..followla nak tau pkmbgn lnjt ;p

violet VC said...

sutera kasih : saba taw ;) tp kalo dapat burger cheese pon enak jugak ;p

violet VC said...

mama kembar : mekaseh mama..tak lama lg ade la tu ;)

Fatiehah said...

jangan lupa belanja kfc.

violet VC said...

nurul, orait..xde hal la..hehe
(nasib bukan piza kan ;p)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK