Thursday, November 18, 2010

My Heroes


Tengok Amazing Race tadi, memang dapat rasa team Malaysia akan tersingkir..Waaaa..Nape mesti Ethan n Khairie yang tersingkir..Nape bukan pasangan Richard..Sedihh..Huuu...Tapi, dorang nih silap jugak..Pilih cabaran salah..Kalau lah tak pilih cabaran kubur tuh, mesti dorang masih dalam perlumbaan taw..Tapi, da tak de rezeki dorang, nak wat camne kan..Emm..Jes n Lani makin mantap, 2 kali berturut menang tempat pertama..Mungkinkah dorang ni bakal juara?? Tunggu je la...




Tapi kan dorang ni party girl la..Hailaaa~~

*******

Ha, Sukan Asia pulak..Apa perkembangan? Masih 3 emas kan..Baru tadi tengok game badminton bergu, team Malaysia lawan team Jepun..Fuh!! Memang berdebar gilak tengok set ketiga..Mana taknya persembahan team dari Jepun agak bagus compare team Malaysia..Banyak gila mistake, careless, less interaction..Macam kelam kabut sket..Mungkin tension kot..Kurang semangat compare masa tengok team Malaysia lawan China masa semi final untuk Piala Thomas pertengahan tahun hari tuh..Tu memang mengancam la..Walaupun kita kalah di tangan China, ternyata pasangan Boon n Keat memang bersemangat..Mungkin main kat tempat sendiri kot...Mujurlah, even banyak mistake pon, team Malaysia masih dapat melangkah ke Semi Final..Fuyoo..Hilang debaran...He he..Moga-moga hari esok, bertambah lagi emas untuk Malaysia ea..Amiinnn...Game Datuk Lee Chong Wei esok pagi..Sokong Malaysia beb..!! ^^

Koo Kien Keat – Tan Boon Heong

Koo Kien Keat & Tan Boon Heong --->> Hensem..muahahaha 

Onion Display PicOnion Display Pic


Suara Bisik Bisik : Semangat bercoti depan tv jah..Coti korang macamane? Mesti mengancam kan..Happy holiday :)



8 comments:

Hafiz Azhari said...

amboi2..nnt kak farhah carilah BF sportsman ke kn..ngorat je kien keat tu..single ag rsenye..hahaha=p

man yusoef said...

team malaysia ni terkeuar ke??...aduh...xtengok hari ni...tapi paling tak suke team chinese dari singapore tu...hahahaha...dan tak suke anak perempuan kpd hussein itu....mengarah ayah dia no 1...hahahhaha

Hezesuze said...

my hero opkos ler abg pomen mihahahaha

liyana aziz said...

ha??? dah keluar???? tertinggal bpe episod dah amazing race tu.. =(
all the best bt team malaysia!

violet VC said...

hafiz: tu la..odw carik nih..haha..tan boon xkan da bpnye kot..;p

violet VC said...

man ; yup, me too..bharap team s'pore tsgkr tp syg dorang cepat jugak..hoho

violet VC said...

kak heze ; ala kak..hero sejati ke..hehe..cik abe mane nak letak ;p

violet VC said...

liyana ; yup..da kua da..team msia pon kalah sudah..huuu

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK