Tuesday, November 2, 2010

Nina's Collections Giveaway




Ha, dapat tag dari dak siputa. Dak siputa ajak masuk contest nih. Namanya contest Nina's Collections Giveaway. Fuh!! macam menarik nih. Da lame xjoin contest. Dulu penah join contest n menang sekali. Anjuran daripada blogger Bilet. La nih die sudah x aktif. Pi bertapa kot. Hehe. Dak siputa tu kata kalo aku yang dapat hadiah tuh, suh share sama dia. Aiyoo. Mau kerat macamane? Hehe..

Eh, pe syarat contest tuh?
Jom roger!!

Syarat Penyertaan :-


2. Copy banner kat atas ea wahai cik adik cik akak cik abang sekalian, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry blog kalian ea..

3. Buat 1 entry tentang NINA's COLLECTION GIVEAWAY ini di blog kalian, buat entry pasal GA sahaja!! oke?

4. Tinggalkan komen, nama, email dan link entry anda pada komen giveaway nih

5. Tag kepada 3 orang bloggers yang lain :
- Ashiya (buat ea ;)) )
(nasib 3 je, fuh!!)

Hadiahnyeeee??

nak tau x hadiahnye apeeeeee?? hadiahnyee dr Jepung beb. Try la masuk contest ni dulu. Baru korang tau hadiah pe yang penganjur berikan. Harap harap aku menang la kan. Pilih la saya ea cik nina. Hehehe..

Tarikh tutup :
1 Disember 2010

cepat cepat ada masa lagi nih!!




4 comments:

Ashiya Mizuki said...

nantilah i join k...ble da settle sume..huhu

violet VC said...

orait...sila settlekan sume..
join b4 balik kg halaman ek..;)

nina syakina said...

thanks dear sudi join GA nina... sorry ats kelewatan nina utk double check... anda telah LULUS... ngeee
okeh.. nina nk gerak ke rmh org lain pula... hihi ^^

violet VC said...

thanx nina..hope menangla..hehe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK