Thursday, November 11, 2010

Chipsmore pong lagi ong dari hang..

Tensen gilak aku bai. Tenet macam chipsmore. Kejap ong kejap tara ong. Wa nak berjogging ke blog orang pon tak bole..Wa nak post entry baru, lagi ar tak boleh. Da bayau bulan bulan, jadi lagu ni jugak. Modem da tuka, selalu sangat la problem. Malas nak layan hang.

**********

Rindu betol kat coretan hati..Korang rindu tak? kuang kuang..Ada pulak yang nak rindu kan..He he..Sementara dia tak meragam, baik aku post entry cepat cepat, bila da meragam, aku yang tak boleh duk diam..Bosan kot..Ha ha..


SuaraBisikBisik : Siapa penggemar novel atau ketagih novel?? Boleh tak bgtaw novel ape yang tengah hot and best seller kat pasaran now? Aku tak berpeluang ke MPH lagik nih..Sila roger aku ea kalo ada yang menarik, gian nak baca novel telah muncul balik nih..Hehe..Thanx pada yang singgah, mana yang sempat aku wat kunjungan, mana tak sempat, maafku pinta ^^

2 comments:

.•´¯`•♥ »t_3_h_4_h«♥•´¯`•. said...

novel terbaru byk wei... pape pun try cinta atau jodoh.. gelak tergolek ke ape ntah... lagi rindu tercipta...:D

violet VC said...

ko ad x novel tu? if ade, mau pnjam la..hehe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK