Sunday, February 10, 2013

Suamiku Jururawat, Cerekarama



 


Ha, siapa layan cerita Suamiku Jururawat?
Kalau tiap weekend cerekarama buat macam ni kan best..


Plot cerita yang ringan, ada selit komedi..
Tengok pon santai je...


Tak adalah macam cerekarama sebelum sebelum ni yang beratkan unsur sedih..
Ishh..
Nak melekat 2 jam tu terasa macam 4 jam!


Btw, congrats Tomok..
Lakonan tak kaku beb..
Tak macam Istanbul Aku Datang..


Jomlah tengok Scene cerekarama tadi..


 

 

Motor Cross

 

Scene ni memang tak boleh blah..
Tomok tu dah la botak..
Boleh plak pakai towel macam tu..


Pastu pastu..
Haha..
Tengoklah kat tonton kepada siapa yang terlepas tuuu ;p


 

Saya kenal rumah ni kat mana..
Hehe..

Berhadapan dengan pintu masuk Uitm Seksyen 2!


 


Nak ngorat kak Ogy ler tuuu ;p

 

Kene paksa je cium tangan tu..
Haha


 

Ini semua poyoooo..
Haha


 


Sesi jeles menjeles..
Hikhik..

 

Gagah yana!



Kla..


Gong Xi Fa Chai.


 
 

2 comments:

huda said...

terbaik! =D
cerita ni best, tapi tak bestnya bila huda dapat tengok satu jam terakhir sahaja. huhu...

nadia said...

Tak tengok pun ni sebab layan movie kat tv2..
takpe nnti tgk kat tonton jelah.. hehe

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK