Thursday, February 14, 2013

Bahasa F atau bahasa alien?

 
 
 
Eleh, pernah kan korang guna bahasa ni..
Nak nak kalau nak kutuk orang kan..
 
 
Baik mengakuuuu..
Hehe..
 
 
 
 
 
p/s : Zain, tolong reducekan ego tu boleh tak?
Mood #SetiaHujungNyawa
 
 
 


7 comments:

Rosmiza Ali said...

Memang pernah guna pun bahasa F ni.. Ihiks.. Tapi rasanya takdelah mengompiuskan sangat pun.. Tapi ada jugak budak laki yang tak faham kitorang cakap pe walaupun kitorang dah reducekan speed.. Ihiks!

eymasu said...

saya pun suka guna bhasa nie..tu pun masa sekolah rendah la..hehe..(^_^)

jaakechik said...

salam dears. u menang t-shirt di blog saya. sila hantar details scpt mungkin ya.

http://www.jaakechik.com/2013/02/pemenangnya-ialah.html

MissAnnQiesh ♕ said...

hahha.. tak penah guna... hihihi... nice blog, follower u 1614

SyamimiNazifa said...

Selalu nak try buat tapi kadang kadang dah tersasul dah haha :D

Cik Tia said...

hahaa .. baru lepas tengok setia hujung nyawa .. macam best .. sebab baru episod 2 ..

sapayapa supukapa epentripi ipinipi .. yeahh :D

wan nurul hezrina abd halim said...

ikut speedlah.lagi laju lagi mcm alien munyik2.hahaha

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK