Monday, February 11, 2013

Cameron Highlands with Girlfriends


Pernah terasa nak ke Cameron Highlands, entry kat SINI .. Ke Cameron Highlands ni on the spot punya planning.. Sehari sebelum baru dapat confirmation daripada Girlfriends.. Maklumlah semua jauh-jauh.. Payah jugak nak kumpul sama-sama.. 



Sebulan lebih yang lepas cerita ke Cameron Highlands nih..
Basi sikitlah nak tepek kat blog ;p

Tapi,
Biarlah gambar je yang bercerita ea :)


Nak perkenalkan ke my girlfriends satu persatu?
Tak payahla kott ;p

Tapi kenapa semua pandang bawah?
Konpiussss

 




The best ever aiskrim strawberry from Opah's Strawberry Farm..
Sedap gilerrrr..
Rasa nak bawak balik je peti opah tu..
Tapi dah sampai bawah, mesti cair..


Hampa disitu.. =_=
Dah teringat-ingat nih..


Kat mana Opah's Strawberry Farm tu?
Di kawasan Kampung Taman Sedia..


Cari taw! :)



Feeling-feeling berOMBAK RINDU..
Hehe..


Ladang Teh..
Tak ramai yang turun ke sini..
Masing-masing lepak kat restoran atas tu je..


Ktorang mana boleh lepaskan peluang..
Turun jugak even berbukit..
Nasib tak ada yang main gelongsor kat sini..
Kalau tak, dah kes naya jee ;p


Seronok! :)



Gambar atas bawah.
Bawah atas.
Sama saja.?
Cari perbezaann .. ;p


Verangan nak jadi model ke koranggg? 
Hehe..


Spot me, where am i? ;p



  
Julai, 2010 - Kita semua kenal.
Februari, 2013 - Sekarang. 


Calculate sendiri berapa tahun kita kenal.
Mungkin tempoh kenal itu tak menjamin anything.
Tapi korang je kan yang dapat rasa betapa tightnya bond antara kita.


A lot of happiness here..
Next travel hopefully we can make it together, gengs..!


******************

Entry kita bersama, kisah satu masa :

2. Uti iromem ( can u read this? ;p )


#Yang membaca, jadikan pengajaran je la ek ;p

******************



See you in the end of February, Cameron Highlands!
Hehe..



Happy Chinese New Year.
And
Byeeee..














5 comments:

Rosmiza Ali said...

Eskrem strawberi nampak sangat sedap.. =)

nanieybarnieylurviey said...

Wahh.. Bestnye jalan2. Nani xpenah smpai ke sana lagi. Grrrr..

Ais krim tu sgt menggoda anak tekak nih..

dya bunga said...

amboi seronoknya..dya aritu pergi cameron pun on the spot jgk..haha

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Wahhh. bestnya. Fiqah pun pernah gak pergi Cameron. Tapi tak dapat kujung ladang starwberi tu, sebab tutup. Pergh, sedih :( hahaha, anyway. photoshoot lawa lah ! >.<

Farra Atiqah said...

besttnye :( nampak jelezz disitu sebap saya ni xpernsh g cameron lagi .. huhuww
http://farra-izzaty.blogspot.com/

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK