Wednesday, July 4, 2012

[REVIEW] Jubah Mawar by dE' EijaMuslim



dE'Eija Muslim .. Pusat Pemborong dan Peruncit bagi jubah kanak-kanak dan baju kanak-kanak berkonsepkan muslimah.. Nak kenal dE'Eija Muslim dengan lebih details ? Boleh follow blog beliau dengan hanya tekan button FOLLOW di blog & ramai-ramai naikkan bendera LIKE di facebook beliau bagi meriahkan page tersebut .. dE'Eija Muslim juga dah diterangkan serba sedikit mengenainya di SINI .. BACA JOM !! :)


Kali ini dE'Eija Muslim mengeluarkan produk terbaru untuk kanak-kanak iaitu Jubah Mawar .. Sweet je nama tu.. Sesuai dengan kanak-kanak yang sentiasa manis dipandangan kita semuakan .. Lagi sweet bila korang skrol ke bawah .. Hehe


Jubah Mawar diperbuat daripada material 100% Cotton. 
Bila dipakai, ia rasa sejuk, nyaman & selesa.



Mawar Biru


Mawar Pink


Mawar Oren


Mawar Merah




Siapa yang mahu mulakan perniagaan untuk hari raya nih, bolehla mencuba dengan memborong baju kanak-kanak ni.. Tak rugi kita mencuba dalam perniagaan.. Kene berani tanggung risiko je.. :)


Untuk pembelian borong boleh contact pemilik dE'Eija Muslim melalui email deeija@yahoo.com


Untuk melihat produk, sila ke blog & Facebook ..


Neyhan Creative




#HAPPY SHOPPING



1 comment:

onie said...

alahai,comelnya ^__^

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK