Wednesday, July 4, 2012

Blog berwajah baru.. Weehuuu .. Thanks SBK !




Cantik tak?
Cantik tak?


Cakapla cantik..
Macam kene paksa je nadanyeee ;p


Ekceli aku dah lama berniat nak cantikkan blog ni biar nampak kemas..
Tapi aku sangat la fail bab coding code dalam blog ni..
Memang tak lepas..


Follow mana-mana tutorial tu boleh la sikit sikit..
Tapi rasanya makin serabut kot..
Hehe..


Tapi sekarang dah tak lagi..
Nak tahu ni hasil usaha siapa?


Siapa kenal SBK?
Mesti ramai yang kenalkan :)

SBK la yang tolong editkan blog i gitu..
Ohsemmm kan :)


Edit ni free je taw sebab SBK bukak tawaran free untuk template..
Terhad untuk 7 orang sahaja kat Entry SINI..
Nasib sempat join..


Dah boleh senyum lebar tengok blog sendiri..
Hehehhe :))


Jom kenal kenal dengan SBK..
Jangan lupa follow sekali mana tahu tawaran datang lagi..
Rezeki untuk korang ler tuu 

:)



*****************

IKLAN BERBAYAR




DAPATKAN PRODUK CATALYST DI FEA BEADS



FANPAGE --> LIKE FEA BEADS
FACEBOOK --> ADD FEA BEADS


6 comments:

caah said...

cantek2....

cik violet said...

tenkiuu.. hehe

SiBudakKurus said...

hehe..thanks sudi terima tawaran :-) nice to meet you. follow awak sekali :-)

Nur Aischa said...

cantik cantik :D dan kemas. aisyah jealous rasanya ni.. haha ;D

cik violet said...

@SiBudakKurus hehe. thnks follow ea SBK :) nice to meet u too ;D

cik violet said...

@Nur Aischa jgn jeles. upss ;p

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK