Wednesday, August 1, 2012

[REVIEW] Jubah Kanak-kanak untuk Raya by dE' EijaMuslim



Korang .. Hari ni genap 1 Ogos, 12 Ramadhan, dah boleh countdown raya ni .. Hehe.. Sesekali jadi macam budak-budak kira hari nak raya pon tak salah kan ;p Sekarang ni pon dah boleh usha-usha barang untuk raya .. Zaman dah canggih , kita beli online je la.. Tak payah bersesak kat kedai lagi dengan cuaca panas, parking tak ada, jem sana sini.. Beli online kan senang.. Duduk je depan laptop , pilih baju ke beg ke yang korang berkenan .. Buat payment online, tunggu pakcik pos laju datang rumah.. Settle.. Hehe.. Tapi hati-hati ada kes yang kene tipu.. Ini memang merosakkan reputasi peniaga online ..



Mukadimah yang terlalu panjang.. Hehe.. Sebenarnya, nak review jubah untuk kanak-kanak.. Jubah ni sesuai untuk dipakai semasa raya.. Macam-macam warna ada macam-macam design ada.. Tengok, telek depan skrin laptop.. Tengok ukuran baju dengan anak.. Ha, match la.. Bukak CIMB Click tak pon Maybank2u .. Transfer ke akaun dE'EijaMuslim .. Confirm barang sampai :)


Aish, before buat payment, kene lah tengok barangnyaa ..


Skrol ke bawahhhhh






















Jubah kanak-kanak ni cukup lengkap dengan pakej 3 dalam 1 (Jubah, Tudung & Scarf)
Comel bila tengok budak-budak berlari dan tudung stil maintain atas kepala..
Hehe..


Ibu bapa yang tengah cari baju raya untuk anak-anak, boleh la visit dE'EijaMuslim
Buzz je owner dE'EijaMuslim


Insyaallah. Layanan terbaiklah!! :)


Sudah ada tapak niaga tapi belum ada barang untuk diniagakan?
dE'EijaMuslim sangat memerlukan peniaga untuk menjual baju kanak-kanak..
Pemborong baju kanak-kanak sangat dialu-alukan..


Macamana nak contact dE'EijaMuslim nihh??

Ada 2 cara :

Pertama : Follow dE'EijaMuslim di blog
Kedua : LIKE fanpage dE'EijaMuslim



Neyhan Creative




Macamana tahu info mengenai dE'EijaMuslim ni?

Bagitahula dapat info dari Coretan Hati.
Hehe..





#HAPPY SHOPPING



*****

Nak iklankan produk dan review setiap produk seperti entry ini?
 Boleh baca caranya di SINI 


dan boleh berhubung dengan alamat email cikviolet@yahoo.com

*****



2 comments:

dyabunga said...

cantiklh jubah kanak2 tu
jom singgah baca entry kenangan ramadhan kt blog dya
http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

Anonymous said...

blogwalking, n find yours. if u're interested to sell bedsheet, plz visit my web spreilaris.com tq

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK