Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H




BEN ASHAARI



Kenapa korang kene pilih Coretan Hati ?

- Sebab korang kacak + cun kan ..
Hehe

- Sebab boleh kenal-kenal dengan korang ..

- Aku suka blogwalking , joging-joging , lepak-lepak kat blog korang
Hehe


#SALAM KENAL SEMUA :)



33 comments:

Haziyatul Najihah Hasin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com

AyueJean said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Pecinta pink^^ said...

Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

Misz Mieza said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

Mizzs Ninie said...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

Ardini Humaira said...

wahhh gudlak untuk segmen ni :)

salam ramadhan al-mubarak
selamat berpuasa dan beribadah di bulan yang mulia ini... semoga segala amalan kita diberkati Allah, amin

:)

cik violet said...

@Haziyatul Najihah Hasin Sudah. thanks ea. tgk dalam bloglist :)

cik violet said...

@AyueJean salam ramadhan juga. sy sudah letak dalam list :)

cik violet said...

@Pecinta pink^^ terima kasih. sudah letak jugeee.. selamat berpuasa :)

cik violet said...

@Misz Mieza YES. heee

cik violet said...

@Mizzs Ninie terima kasih sy pon da letak link awk. salam kenal :)

cik violet said...

@Ardini Humaira thanks sis :)


Insyaallah. semoga kita dapat collect banyak ganjaran daripada Ramadhan kali ni ea

dyabunga said...

dh letak dlm bloglist..:D

lieya syaira said...

rightio. jom tukar link. :D
http://bicarahiduptentangaku.blogspot.com

majirashid said...

ya ..saya setuju!!!!

http://majirashid.blogspot.com/

jaakechik said...

sy berminat utk tukar link...dah letak dah..hehehe..

jaakechik said...

done follow u dear

adrian aizat said...

dah letak dalam bloglist. terima kasih :)
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

zatie said...

ya..saya berminat dengan tawaran anda..
sy dh masukkan blos awk dlm bloglist sy...:)

http://izatie91.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

cikji said...

kamu dah ada dlm bloglist sy

http://cikji.blogspot.com/

Ayiesha Sani said...

anda berminat untuk menukar link dengan saya?
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Syaz Blackrose said...

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

maaf lambat internet problem.. harap masih diterima
salam ramadhan
follow awak ye

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Roslan Putra said...

Assalamulaikum...


saya datang nak tukar2 link... senang2 boleh BW...

http://putra08.blogspot.com/

GBM said...

Ya saya setuju dengan tawaran anda. :)

Miss BaNu said...

thanks..sy pon dh letak link anda di blog saya.. =)

Pka Rahim said...

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

fizafantagirO said...

Dah masukkan awk dlm bloglist :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Ayiesha Sani said...

anda sudah berada di bloglist sy..

rafflesia said...

ya saya berminat untuk bertukar link dengan anda,

http://raffloves.blogspot.com/ :)

Yumida said...

salam ramadhan sis :)

KhaiRul Azmi said...

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK