Monday, October 15, 2012

Hey, I'm back



Hello blogger.
Hai guys.


Hai girls.
Did u miss me?

Huh!
I know that answer.


No one will miss me..
Especially 


Dah tahu lagi nak bertanya.
Sudah tahu lagi menyakitkan.


Erkk.
Mesti bosan if ayat tu selalu sedih kan.


So, mulai sekarang, hilangkan rasa sedih.
Mulakan hidup anda dengan senyuman.





Gambar tak berapa nak center ni.
Sehala dengan rasa tuan punya badan.


Bila orang nya pon tak center.
Perasaan pon ting tong macam gerakan tren atas landasan.


Tiada kestabilan.
Kene cipta satu tapak.
Untuk mengelakkan sebarang kegoyahan.


Aishh.
Ekceli.
Aku tak tahu nak create hape kat blogspot nih.
Last berhudpate sebulan lebih yang lalu.
Itu pon pasal TERFAKTAB.


Bulan 9 ada 1 entry sahaja.
Itu pon aku buat autopost before raya hari tu.


Lama tak lama sebulan lebih jugakla.
Banyak yg berlaku sebenarnya dalam sebulan lebih nih.


Ada yang happy.
Mau senyum sampai ke telinga.


Ada jugak yang sedih.
Itu normal kan.


Nama pon kita manusia.
Dalam kehidupan ada sedikit masin.
Manis.
Tawar.
Apetah lagi payau.


Itu boleh kata standard piawai.
Kita boleh ukur mengikut standard  yang kita sendiri tetapkan.


Aku nak cerita satu persatu memang tak akan lah.
Yang penting.


KEJAR CITA-CITA SEBELUM CINTA.
TARGET!



p/s : Kalau ramai yg rindu aku hupdate selalu.
If tiada, hai hai bye bye la.
Tapi aku selalu rindu korang T.T
Doakan aku kuat ea.











3 comments:

Abhamz SSU said...

assalam, selamat kembali memeriahkan dunia blog...

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry .pakjoe join contest dari blog fatimah...tolong doa kn pakjoe agar menang k heheheeh...jom join segmen pakjoe pulak http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jawab-teka-teki-senang-aja.html

Bro Framestone said...

Tak larat nak kejar cita-cita...

Hanya larat memikul tanggungjawab dan amanah je nie...

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK