Wednesday, August 29, 2012

Baca TERFAKTAB buat aku senyum sendiri.


Baca TERFAKTAB buat aku senyum sendiri.. Kene memang tepat apa yang dianalisis kadang-kadang tak mengena jugak.. Tapi mampu buat aku senyum senyum sendiri. Hehe. Masih tak tahu TERFAKTAB tu apa? Visit website ni www. terfaktab.com ..


Entry Falsafah Cinta bagai terkena dan menarik ulasan entry Perempuan Twitter.. Nasibla aku ni bukan kegilaan sangat dekat twitter tu.. Sekadar update bosang bosang.. Kat situ tak ramai kenalan.. Syiokla sikit nak mengata.. Eh ;p


Dua bulan deaktif facebook untuk fokus thesis.. Sekarang semua da settle giat aktif balik.. Aktif tak aktif sangatla.. Bosang jugak dok menghadap.. Rindu blog da bersawang sejak raya.. Jom, get together balik ea..


Mood raya pon da tak ada.. Tapi duit raya stil dapat.. Ada yang menghulur kita amik je la walaupun sudah tiada title student.. Tenkiu makcik pakcik Tenkiu kak sepupu abang sepupu yang menghulur dan wajib dapat daripada parent setiap tahun.. Hehe



Nak story. Bermulanya sebuah cerita. Ramai kenalan yg bertanya. Ada yang meneka semua tiada yang kene. Hehe


Permulaan sebuah kisah akan menjadi sebuah cerita. Stay tuned if u want to know details. ;D




Cita cita : Keliling dunia 


#kejar cita-cita sebelum cinta.



Sekian.







5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

yeayy saya minat terfaktab punya buku-blog-twitter

bagus jga boleh motivate diri

Aya Aris said...

Aya pun suka baca terfaktab..best..

p/s: salam singgah dr rakan blogger..

babycomel said...

suka ayat tu 'kejar cita-cita sebelum cinta' =)

irsah said...

Ahah... sambungannya... - bes jugak daah lama tak dapat wit raya nih huhu

p/s: sama la kita tweet pun tsk selalu. Pakai automated jer. heeeee

Blogger Kampung said...

nice blog

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK