Sunday, October 28, 2012

Majlis Perkahwinan November


Musim mengawan dah bermula.
Kita je yang belum ditawantawan lagi.
Haha



Kawankawan pon pakat ramai yang sudah bekerja
Kumpul duit
Ada yang sudah berkenan
Kene cepatlah ditawan
Untuk menjadi hak milik persendirian
Takut nanti tunggu lamalama
Habis dikebas orang



Menangis tak berlagu pon dah tak guna kan?
Hehe



Banyak ohoi jemputan
Untuk 3 Nov je ada dua jemputan.
Yang confirm pergi kat Melaka.


Kalau tak pergi ada jugak periuk belanga yang terbang
Haha.
Meyna weyhhh..
Ko dah nak kawen??
Aku macam tak percaya -_-
Huhu






Sorangsorang membe rapat melangkah ke alam rumah tangga
Happy terkejut bila dengar berita
Memang sampai masanya jodoh mereka
Aku doakan korang bahagia :)


Wedding Nana, aku tak sure dapat attend ke tak.
Kalau ada membe yang pergi, boleh jugak tumpang. 
Kalau tak ada, sorry ea nana.
Btw, TAHNIAH :)





Untuk pertengahan Nov, dua jemputan hari yang sama.
Dua jemputan yang berpangkat senior.
Kak Ainur senior masa sekolah rendah.
Jumpa balik kat UKM


Ya plak, tak berapa nak senior.
Sebab sama batch praktikal.
Cuma dari segi umur dia tua berapa tahun ntah.
Haha. Lupa.
Boleh la dipanggil senior jugak.



Tak sure la boleh attend ke tak..
Waaaa.. Tapi kad da sampai kat umah lepas raya.
Tak elok plak if kita tak pergi jemputan orang kan?
Hmmmm



Next year?
Confirm berderet.
Mana yang boleh aku pergi. 
Aku akan pergi.
Mana yang tak dapat attend.
Mampu doa dari jauh je.



Sekarang ni hanya mampu attend majlis kawankawan.
Meriahkan suasana hari bahagia dorang.


Kita punya majlis?
Wallahua'lam bissawab.


Kalau ada yang bertanya.
Kita hanya mampu senyum sahaja.

:)










3 comments:

KAMIHIDUP said...

InsyaAllah ada jodoh sampai juga nanti.

baby comel said...

wah, ramainya yg akan kawin hujung taun ni.. Selamat berkahwin semua :) kita pulak entah bila la lg =( aduhh, sedinya.. hehe

izfanora said...

samapai masa nanti, akan tiba jua masa farhah.. ingt akak lg x? tetiba terjumpa blog farhah ni.. :)

selamat berjumpa kembali di alam maya pula.. :)

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK