Wednesday, October 31, 2012

Perempuan.


Sejak dah get together balik dengan blog ni.
Rasa nak update je memanjang.


Bila dah update, ade jela benda nak dishare.
Perempuan memang suka berkongsi.


Berkongsi perasaan gembira.
Perasaan geram.
Perasaan sedih.
Lepas tu luah la kat mana-mana.


Sekarang dah macam-macam medium.
Facebook, twitter, blog, tumblr etc.
Ni yang aku tahu.
Yang aku tak tahu mesti banyak lagi.


Tapi satu je perempuan tak suka kongsi.
Cer tekaaaaa..
Hehe..


Perempuan tak suka kongsi KASIH SAYANG!
Ada ke perempuan yang suka kongsi KASIH SAYANG ? -_-
Ada pon dalam nisbah 1 : 1000000 kott..



Tapi kalau dah sayang.....









2 comments:

KAMIHIDUP said...

Dah nama pun perempuan.

Ana Muslimah^^ said...

Setuju ! Haha, suka post nih.

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK