Sunday, October 28, 2012

Windows Shopping at GM, Klang


GM Klang.
Ramai jugak yang tak tahu sebenarnya apa itu GM.


GM ni pusat pemborong barang-barang.
Ada macam-macam barang boleh borong.
Baju kurung.
Baju kanak-kanak.
Perfume.
Kerongsang.
Skirt.
Cardigan.
Tudung.
Beg.
Aksesori.
etc.


Banyak sangatlah baraang.
Kalau nak tahu details, kene datang sendiri.


Lokasi?
Senang je.
Korang google satelite.
Amik koordinat.
Masuk dalam GPS.
Benda mudah sekarang.





Asalnya.
GM Klang ni setingkat dan banyak bangunan.
Bangunan plak pelbagai warna.
So, setiap kali nak usha kedai.
Kene ingat warna bangunan apa yang korang masuk.
Kalau tak hengat memang fenin la.
GM lama macam picta kat atas.





GM lama dah sunyi sepi.
Sebab dah ada bangunan GM baru.
Macam picta atas nih.
Gah kan.
4 tingkat lagi.
Tak termasuk parking.
Lagi tinggi lagi fenin la aku nak pusing. -_-


Nama pon windows shopping.
So, jalanjalan je lah.
Nama pon jalan time weekend.
Manusia memang tak boleh dibilang dengan jari.
Sangatlah ramai!


Hujung bulan kot.
Ramai baru dapat gaji.
Kayo tokey kedai.
Itu pasal nak jadi tokey.
Tapi hasrat tak kesampaian lagik.
;p



Mata dah blinkblink tengok beg.
Cantik wooo.
Rasa nak grab semua.
Sabar je lah.


Kalau rasa macam anak jutawan.
Memang dah borong semua.
Rumah dah jadi macam kedai.
Semua benda ada.
Lepas tu dah tak payah shopping.



Huntunglahh!!
Tapi untung lagi aku sekarang.
Tak payahlah nak membazir sangat.
Beli untuk keperluan je.
Huhu.



Tu je la nak cerita.
Hehe.








p/s : Malam ni MU vs Chelsea kan? 






















3 comments:

sukakartun said...

Bagus2..elakkan pembaziran. beli ikut keperluan bukan kehendak

KAMIHIDUP said...

Nanti nak pergi.

PM said...

Bagus artikel ni, tapi kalau bro dan sis dari Shah Alam atau PJ, lebih berbaloi pergi GM Klang, lebih banyak kedai borong and lebih banyak tempat letak kereta. Free, kalau park kat luar.

GM Klang kini sudah ada bangunan baru yang mempunyai 7 tingkat. Lebih kedai borong dan tempat letak kereta.

Singgah ke kedai borong kami di 2F-15, Tingkat 2 di GM Klang baru ini.

PM Borong adalah pemborong aksesori wanita di GM Klang, Klang, Selangor, Malaysia. Produk aksesori wanita yang dipilih adalah sesuai untuk pasaran di Malaysia. Kebanyakan produk kami sesuai untuk dijual di bazar malam, pasar raya, tapak perniagaan, kedai pakaian, kedai aksesori wanita dan kiosk.

www.borongborong.com.my

Copyright © 2012 Reserved to Coretan Hati
Designed by Kay SBK